14. dec. 2008

Tudi Prometej kdaj preseneti

Včeraj sem dopoldan peljala hčero na ustvarjalne delavnice v Prirodoslovni muzej in šla med tem, ko je ona ustvarjala, na sprehod do Prometeja. Kaj dosti si nisem obetala od obiska trgovine, kjer sem zadnje čase vedno slišala: ne, nimamo več... ne, ne vemo, kdaj dobimo... Pa so me pošteno presenetili in imeli kar nekaj artiklov, ki sem si jih želela in jih imela v planu kupit na Ebayu.
Nisem računala, če je na netu ceneje, saj je bil neizmeren užitek nekaj videti, plačati in takoj odnesti domov. Za razliko od poštnih dobav, ki včasih presežejo čas enega meseca :(

Tole je vsebina moje vrečke:

Vzorčast papir v zimskih barvah je bil zadnji na polički, pa je šel z mano. Dva paketka merino preje za filcanje v barvah in kvaliteti, kakršne sem si že dalj časa želela. VersaMark blazinica je bila že dolgo na spisku želja in prav presenečena sem bila, ko sem odkrila, da je že namočena in je dodatno polnilo res dodatno :) Čistilo za štampiljke se je po odstranitvi Rayherjevega ovoja izkazalo za StazOn čistilo :) Ja, prva plastenka, ki sem jo imela doma, gre vztrajno h koncu. Embossing prah je pa res Rayherjev. Ob prvem odpiranju se mi je že odlomil nosilec pokrovčka :( Ampak prah je pa res dober.. kot bi imela na papirju kapljice vode. Za konec pa še razcepke v obliki vijakov. Cena? Ne, tega pa ne vem več :)

Časa za ustvarjanje danes ni bilo ravno veliko, pa še kak prehlad se me verjetno loteva, saj sem večino popoldneva prespala. Tako sem se le igrala z novo blazinico in prahcem. Končna izdelka pa kak dan kasneje. Ali pa teden, saj se mi ta teden vsak dan obetajo popoldanske obveznosti.

Takole izgledata dve podlagi, malce okrašeni z embossing prahom in senčeni z blazinicami vseh sort:

8 komentarjev:

  1. :)))) da ima Prometej kaj novega?!? Ta je pa dobra :))) če ne bi ti to napisala, skorajda ne bi verjela :)

    :) desna smrečica je pa čist posebna :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. In to naj bi bila samo podlaga? Jaz sem bila prepričana, da sta to voščilnici. Sta ti zelo všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jooj, jaz bi šla tudi v Prometeja! :) Pa je tako odročen, bi morala peš iti, pa mi ni ravno všeč. Si pa super podlage naredila, tudi jaz počasi nabavljam za embosing.

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Podlage???? Če bi meni uspelo narediti kaj podobnega desni "podlagi", bi bila neskončno srečna zaradi čudovito izdelane voščilnice. Ti pa praviš, da je podlaga ... kaj še bo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Imaš pa srečo, da si vedno na pravem mestu ob pravem času. Sem po tvoji objavi letela v Art - nič! Kar pa se "podlag" tiče, pa se strinjam z ostalimi - same po sebi so umetniško delo.

    OdgovoriIzbriši
  6. všeč, všeč, všeč! Super ti je uspelo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sicer malo pozno, ampak teli podlagi moram pohvaliti! Res sta enkratni!

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...