3. maj 2015

Življenje mi je prav

Praznike sem večinoma preživela med počitkom zaradi bronhitisa in kasneje crkljanjem hčere, ki je prav tako začela kašljati. Pa so bili vseeno fajn. Naredila sem veliko manj, kot sem nameravala, se manj potepala, sem se pa zato vsaj spočila.

Nastala je tale mini slika na deščici, veliki 13 x 20 cm. Tako mi je všeč, da sem si motiv namestila tudi za ozadje na telefonu.






Pred časom smo za dečvin projekt v slikarski šoli kupili kos lesa in ga razrezali. Preostanek sem si prisvojila in prosila B., da mi ga je razrezal na manjše kose. Za začetek sem deščico prebarvala na belo in jo oblekla v potiskan papir. 
Ste kdaj servetkale? Se spomnite ločevanja plasti servetka? Tiste spodnje nepotiskane plasti so super osnova za izdelavo take podlage. Le potiskaš jo s štampiljkami in vodoobstojno blazinico, pa imaš svoj unikaten "tissue paper". Tega nato le še previdno prilepiš na podlago. Taka podlaga potem ni več tako strašljiva kot čisto belo platno.


Deščica je nekaj časa čakala na nadaljno obdelavo. Najprej sem izdelala podlago z uporabo različnih medijev, pisal, šablon. Eno samo veselje. 




Po parih dneh pa sem začutila, kako jo dokončati, kak motiv dodati. Paše.. Niti ne vem, zakaj mi po glavi hodi tak naslov slike.. mogoče zaradi pinki roza barve, ki sem jo dodala. Počasi sem se sprijaznila, da mi pač ne bo nehala biti všeč.. le še bolj vztrajno jo bom dodajala v življenje :) Letos sem si privoščila pink plašček, čakam pink čevlje.. Meni je pač všeč :)

8 komentarjev:

  1. Meni je predivno. :)
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je pa všeč tvoja slika. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Naslov me je kar potegnil :). Slika je nadvse lepa. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, ni luštno, če si imela praznike, zaznamovane z boleznijo.
    Krasen naslov - pa sliki tudi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sem jo občudovala že na FB in mi je zelo všeč. Te barve so res tvoje in brez pink bi po moje kar nekaj manjkalo :) Super, da si si nabavila tudi takšen plašček in tudi čevlje. Včasih je proste dni dobro preživeti tudi tako bolj umirjeno.

    OdgovoriIzbriši
  6. Neverjetna preobrazba. Zelo, zelo všečna. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. vau, kakšne dobre barve, neverjetna je!

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...