26. okt. 2015

Predelava knjižnega kazalca

Med daljšo bolniško je težko ostati ves čas pozitiven, včasih pomisliš na vse najhujše možne variante. Na srečo mi gre na bolje, rama in roka manj bolita, tako sem lahko že malo ustvarjala, po obrokih.

Ob nakupih knjig preko spleta velikokrat dobim za darilo knjižno kazalo. Potiskano z motivi ali pa izreki, pa vendar do njih nimam posebnega odnosa. Verjetno bi ostali neuporabljeni ali pa bi jih vrgla v smeti, če se jih ne bi dalo predelati po moje.
Tega sem najprej oblekla v stran iz stare knjige in nato na hitro pobarvala. Kazalo je veliko 5 x 17,5 cm.
Da ne pozabim.. slikati in biti pozitivna.


Opazila sem, da sem blog kar malce zanemarila, veliko več in sproti objavljam na facebook strani SonjaUstvarja. Dostikrat zato, ker tam pokažem tudi kakšen polizdelek, na blogu pa sem želela objavljati le končane izdelke. Zdaj poskušam zamujeno nadoknaditi, zato bodo za tiste, ki me spremljate na FB, objave že videne. Pa vseeno.. rada bi imela tudi tu boljši pregled narejenega.

3 komentarji:

  1. Ja, res sem te že pogrešala na blogu in fajn, ker si spihala prah ter objavila predelavo knjižnega kazala. Zelo lepo in všeč so mi barve.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno si predelala kazalo. Držim pesti za zdravje.

    OdgovoriIzbriši
  3. joj Sonja, tole tvoje "packanje" (in v prejšnjih objavah) je res posebno in v tvojih značilnih barvah :-)) Krasno kazalo je nastalo.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...