12. dec. 2009

Bolj klasične božične barve

Pobarvane odtise je včasih treba tudi malo predelati, da pašejo k papirju, ki sem si ga izbrala. Tokrat sprememba barve le ni bila tako zelo uspešna, saj je ravno izbrana blazinica kot kaže ostala brez barve. Wauu.. pa bo treba kupit prvi refill.
Odločitev, da ne kupujem novega papirja, ampak uporabim stare zaloge, niti ni tako slaba. Se moram vsaj malo bolj znajt :) in tako v predalih odkrijem tudi pozabljene šablone, barve..

9 komentarjev:

 1. veš, da je glih to fajn - da moraš razkopat po idejah, ker te v to prisili tisto, kar imaš na mizi, čeravno se na prvi pogled zdi, da ni "vse", kar "potrebuješ" ... rezultat je mega.

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepa čestitka. A moraš v nabavo novega refila? Kako lep izgovor imaš za nove nakupe:):):):)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ni izgovor, res ga ni več :)) tudi za senčenje ga ni več.. :( pa ravno ta barva, ki mi je všeč in jo dosti uporabljam :) je pa res, da se verjetno ne bo splačalo samo en refil naročat :)))) bo treba še kaj za zraven najt

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepa voščilnica. Kljub pravim barvam, še vedno ostaja nežna ( božične barve so v originalu močne).
  A ti boš komaj rabla prvi refil? Torej bo pri meni še trajalo. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepa!

  No, če pa res kaj zmanjka, potem pa ni druge rešitve kot nakup, a ne. Pa seveda ne boš naročala samo enga refila ... :-)

  OdgovoriIzbriši
 6. refili ... nujna stvar ;((

  Super čestitka, takšna bolj nežna :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Kkašna krasna čestitka, rožica je zakon!

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovita je!
  Ja, včasih se je treba res malo vzeti v roke in se odločiti porabiti stare zaloge papircev... Meni se jih je že tudi nabralo - pa nikoli nimam takšnega, ki ga bi trenutno potrebovala ;)

  OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...