15. maj 2016

Edina stalnica v življenju so spremembe

Ena od teh je način poslovanja. Kar nekaj časa sem imela prijavljeno osebno dopolnilno delo, nato s.p.. Verjetno se bom vrnila na odd.
Zaradi težav z mojo hrbtenico že nekaj časa nisem aktivna, delo namesto mene opravijo domači. Pa se nekako nisem mogla odločit, da bi ga zaprla, čeprav sem le kopičila stroške.
Nekako se mi je zdelo, kot bi koga ubila.. nekje po tihem pa verjetno tudi, da sem obupala nad možnostjo okrevanja. Vedno sem si rekla: Saj bo kmalu konec bolniške in bom spet delala, v službi in doma.
Zdaj je čas, da si priznam, da mi bo malo manj intenziven tempo pasal. Manj stroškov pa tudi.

Torej, dragi moj s.p., od tebe se začasno poslavljam 31.5.2016. Mogoče se vrnem.

Ustvarjanje pa seveda ostaja del mojega življenja, brez njega ne gre več.

12 komentarjev:

  1. Ja, včasih enostavno moramo sprejeti določene odločitve in malo ustaviti tempo. Najprej zdravje in potem ostalo. Jaz ti želim, čimprejšnje okrevanje in da bo vse več časa tudi za ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ni kaj, po moje si se pravilno odločila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaooo, tole pa ni prav fajn slišat, ampak tako kot pravi Vladka, včasih so odločitve težke. Vedno je na prvem mestu zdravje, potem vse drugo. Kljub vsemu ti želim vse dobro in čim manj bolečin ter dobro in premišljeno okrevanje. Verjamem, da bo še vse dobro - ne smeš obupati!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za komentarje. Saj vem, da bo še vse dobro, le malo dalj časa bo trajalo, kot sem mislila na začetku.
    Moj prvi sp je bil pač moj "otrok", do njega sem bila precej sentimentalna.. petega bom zaprla, ne da bi trenila z očesom :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sonja, težave s križem žal iz mojih izkušenj lahko trajajo res dolgo, ni vedno nujno, da operacija vse uredi. Žal mi je, da to slišim in, da nisi tako dobro, kot si upala. Zdaj poišči svoj način, kako si pomagati in počasi ustvarjaj naprej. Verjamem, da bo odd super rešitev in, da bo šlo od zdaj naprej samo navzgor. Vse dobro ti želim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni križ, operirali so mi vratno hrbtenico.. se mi zdi, da sem malo podcenjevala resnost posega. Ampak saj bo.. počasi bo :) Hvala za dobre želje.

      Izbriši
  6. Verjamem, da se je težko končati eno obdobje. Ampak pride drugo. Pazi nase. Kot pravijo dekleta: zdravje je prvo in najbolj pomembno. Vse drugo bo že. Vse dobro ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sonja saj veš kako pravijo..vsak konec je nov začetek. Zdaj naj gre vse samo še navzgor...

    OdgovoriIzbriši
  8. Ljubeze do ustvarjanja je večna, vse ostalo ni pomembno ♥
    Vso srečo in pazi nase!

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse dobro ti želim in uspešno okrevanje. Tudi če nekaj časa ustvarjaš samo za veselje, ne bo prav nič narobe, verjamem pa, da je določene odločitve težje sprejet kot druge. Pomembno je predvsem, da najdeš eno svojo varianto, ki ti bo ustrezala in v njej uživaš.

    OdgovoriIzbriši
  10. Sonja, želim ti da boš čimprej bolje. Boš potem še z večjim veseljem ustvarjala :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...