29. jan. 2012

En mesec je okoli

En mesec dajanja zdravil, kopanja, čohljanja, predenja.. Po enem mesecu ne rabi več antibiotika, zdravil za ušesa, pa zdravilne kopeli. Prehlad smo ukrotili, čeprav spet nekaj kiha zdaj dva dni, ušeska so zdrava in čista, kožo zdaj že skoraj povsod prekriva dlaka. Le del na repu se še ni lepo porasel, tako da malo hecno zgleda. Le oko še ni povsem dobro. Vsekakor je boljše kot na začetku, ni pa še zdravo. Če sploh kdaj bo.
Ker ga ne "nadlegujemo" več z zdravljenjem, je postal bolj družaben, večkrat sam poišče družbo. Čisto pravi mačji razbojnik :)

Vsake toliko ga lahko ujameš v bolj leni pozi.

Bolj pogost pa je tak razgled, ko napade roko :) Kremplje prijazno skrije, zobje pa pač so ostri. In temu primerne so sledi po mojih rokah.


One month of having this cute little kitty has passed. It has been fun and it sure is going to be even more. One minute sleeping like a baby, another one this little beast is attacking my arms or legs.

10 komentarjev:

  1. Moja Aishila je že od malega večino časa prehlajena: mačja mama je bila namreč že precej stara in bolehna, ko jo je imela. Po večkratnem zdravljenju z injekcijami in antibiotiki smo se sprijaznili, da ne bo nikoli povsem zdrava... Včasih lahko težave le omilimo. Vsekakor pa pohvale za takšno prizadevanje. Mačkon izgleda veliko bolje. =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nihrida, tudi mama tele zverinice je že 12 let stara. Malo me skrbi, da je kaj staknil, ko je hodil okoli drv za pečko. Okoli njih se zunaj potika tudi sosedov muc, ki je obupno prehlajen.

      Izbriši
  2. Odlično napreduje - razlika je očitna! Le malo manj grizenja ti želim :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Občudujem čisto vse dobre ljudi,ki poskrbijo za takšne male kepice.
    Sonja vse pohvale in ko bi jih bilo le veliko več takšnih kot si ti!!

    Upam,da se bodo nekoč tudi kmetje in ostali začeli zavedati da je potrebno poskrbeti tudi za tiste živali ki živijo okrog hleva in ne samo za tiste ki so v hlevu.

    Tvojemu mačkonu pa želim veliko lepih in zdravih mačjih let v vašem domu :) .

    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Sem vesela za vašega mucka ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Tale iam res srečo, da vas je našel.
    cuker mali, le naj nagaja - saj zato ga pa imate, ne? :-))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj kakšen srček je ratal,...

    OdgovoriIzbriši
  7. Super, da je tako krasno napredoval in še bo. Je res prava mala zverina. Uživajte.

    OdgovoriIzbriši
  8. Sem lih včeraj razmišljala kaj se dogaja z vašim novim članom ... in kot lahko vidim mu gre res orng na bolje ... Kako tudi ne, ko pa se tako trudite zanjo ..

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...