7. mar. 2015

Izdelava ozadja s pripomočki, ki jih imamo doma

Včasih mi kdo reče: z vsemi tvojimi šablonami pa res ne more bit težko, brez pa ne gre. Je že res, da zelo rada uporabljam različne šablone, štampiljke, pa vendar je v moji shrambi tudi veliko pripomočkov, ki se najdejo skoraj v vsakem domu.. oz. večinoma pristanejo v smeteh :) Različni plastični ovojni materiali, celo embalaža wc osvežilca pride prav, pa razne mrežice, ki ostanejo po izdelavi fasade..
Najlažja in najbolj učinkovita sprostitev za konec dneva je pri meni ustvarjanje. Vedno pa ni dovolj časa, da bi izdelala celo sliko ali stran v dnevniku.
Tako sem se lotila predelave že malo pobarvanega akvarelnega papirja, ki pa mi ni bil všeč.
Z valjčkom sem nanesla nekaj plasti akrilne barve in osnovo dodatno popestrila z nekaj odtisi. Ne, niso kakšne drage štampiljke, tokrat sem uporabila kar tulec od sukanca in lepila ter embalažo zdravil. Na tak način bi lahko prekrila tudi kak papir, ki je bil del kompleta in mi ni všeč.

Fotografirano zvečer, ko so že vsi ostali spali.

7 komentarjev:

  1. Tudi sama se takole znajdem z uporabo podobnih pripomočkov, kot so tvoji. :-) Celo glavica vijaka, ali pa pokrov flomastra sta super šablonica. :-)) Na prazno embalažo od zdravil pa še nise, pomislila. Hvala za idejo. :-)) Spet bo manj smeti za odvoz, brlogec se bo pa še malo napolnil....

    OdgovoriIzbriši
  2. Super znaš uporabiti najrazličnejše "odpadke", to sem videla že zadnjič na srečanju. Pa še lep izdelek nastane. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlicno se snalazis u ovome. prekrasno. :)
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično. Lep dokaz, da se lahko marsikaj uporabi pri ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ti pa si iznajdljiva in ravno v tem je po moje čar ustvarjalnosti.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...