20. jun. 2008

Ob zaključku šolskega leta

Ob zaključku šolskega leta me je zamikalo razveseliti hčerino prijateljico, ki jo je danes povabila na obisk. Mama prijateljice mi je pravkar sporočila, da se prav lepo igrata in bodo obisk malo podaljšali :)
Ko jo pripeljejo domov, pa dobi mala deklica tole čestitko.
Ovala sta izrezana s Fiskarsovim ShapeCutterjem in šablono. Ciklamen oval je obrezan s škarjami z vzorcem. Papir z metuljčki je sprintan z neta, s strani Paper Crafts, prav tako moder trak s šivom. Dodanih je nekaj Prima papirnatih rožic in razcepka (so mi povedali, da se tako prevaja "brad").
Izrezana vijuga je kupljena preko neta, v originalu v beli barvi. Pobarvana je z barvo za štampiljke in dodatno okrašena z lepilom z bleščicami. Motiv je pobarvan z Letraset TRIA markerji, modri deli kolesa pa so poudarjeni z Gelly Roll Glaze pisalom. Z belim Gelly Roll pisalom so narisane tudi pikice na ciklam ovalu. Moder papir je iz domače zaloge (se mi zdi, da kupljen v Lidlu) in okrašen s štampiljkami z motivom rožic. Barva za štampiljke je zelo podobna barvi papirja, zato so zgolj nakazane. Ampak meni so prav take všeč :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...