5. okt. 2009

Je sploh kdaj konec?


.. razmišljanja, kaj vse nam še manjka, kaj še nujno potrebujemo, kaj bi bilo fino imet?? :) Saj vem, verjetno ne :)
Ko sem pekla tale obesek, sem že točno vedela, katere možnosti pridejo v poštev za končno izdelavo. Pa nimam rjave vrvice. Niti rjavih mat perlic, z ustreznimi modrimi za kombinacijo. Torej obe predvideni varianti odpadeta. Moram najt tretjo, po možnosti izvedljivo. Ali pa se sprijaznit z nakupovanjem :)
Moder del je bil mišljen kot poskus neke tehnike, ki pa je bil zaradi napačnega razmerja barv polija že vnaprej obsojen na ne ravno dober rezultat :) Vem za drugič :)
Ker pa mi je bil vseeno všeč, sem ga spravila v obesek.


Pravzaprav v več obeskov. Kaj bom s tema levima podolgovatima kosoma, pa še ne vem. Baje sta prevelika za uhane :)


Vidim, da bo treba ponovit fotografiranje.. se na fotkah vidi, da je spodnja narejena na dnevni svetlobi, zgornja pa kar nekaj :)

19 komentarjev:

  1. Oh ja, tile ekstrudirani mozaiki so meni trenutno najnaj.Tako simpl, pa tako lepo. Tvoja barvna kombinacija mi je pa itak všeč. Itak je pa tako, tudi če bi kupila perlice, da bi se ujemale k temu obesku, bi ti naslednjič itak spet manjkale :D Konca ni NIKOLI!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako kot pravi Neža, konca ni nikoli. Vedno se najde nekaj, česar še nimaš in nuuuuuuujno potrebuješ. Obesek si super skombinirala s čokoladno rjavo, bi mi danes pasal k obleki ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si skombinirala modro in rjavo, mozaiki so tudi meni trenutno naj naj, drugače pa...ja NIKOLI ni konec :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, če že vse kupiš, te začne zanimat pa neka druga tehnika nekega drugega stila pri katerem ti itak vse manjka. Kaj čmo! Barvna kombinacija je zadetek v polno!

    OdgovoriIzbriši
  5. wauuuuuuuuuu, rjavo-modra kombinacija je super, vidim, da bom morala še modro v svojo rjavo stlačit, da ne bo vse tako rjavo.
    tudi spodnji kosi so super in odkrivam, kako lepa je modra kombinacija, ki je kar nekako zaspala pri meni.
    mislim, da bi bila uhana prav fantastična.
    sonja - moj poklon na tvoje izdelke!!!!
    iris

    OdgovoriIzbriši
  6. Sprijazni se, pejt v šoping. :):):) Bolj ko se boš upirala, slabšo vest boš imela. Itak so ti obeski prav za pojest. Sploh zadnji okrogli.

    OdgovoriIzbriši
  7. Joooj, Nataša, sem se nasmejala :)) Ja, saj vem.. ni druge :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasni obeski, sploh zadnji. Ni konca, ni... to sem ugotovila v soboto na srečanju, ko se je zgodila ljubezen na prvi pogled, ko sem videla tvojo mašinco :-)))... zdaj samo čakam poštarja :-))... s šopingom pa ne odlašaj, da kmalu vidimo končen izdelek

    OdgovoriIzbriši
  9. Prvi mi je božanski. Povedale so pa tko že vse :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelo lep obesek -mega dobra kombinacija in saj so ti že rekle, pa tudi že sama veš, samo rabiš mal vzpodbude. Kupuj , kar rabiš, se bo pa vedno kaj novega našlo:):):)

    OdgovoriIzbriši
  11. ...lepo si ponucala retro klobaso!... me pa veseli da si na pravi poti pri plavem delu :)...komi čakam na taprava razmerja.

    OdgovoriIzbriši
  12. Kot so že punce povedale konca ni in ni. Hvala bogu se vedno najde nekaj, kar nujno ali "nujno" potrebujemo. Če tega ne bi bilo, bi začele še za cunjice in čeveljce zapravljat :-p

    Obesek je pa čudovit; modro-rjava vedno paše, sploh tvoj način sestavljanja naredi tvoje izdelke tako popolne.

    OdgovoriIzbriši
  13. Prvi obesek je fenomenalen ... nekaj v stilu "manj je več", kar se ga ne morem nagledati, je nekakšno jadro v morju čokolade, ki pa nosi morje v sebi ?! Malo sem se zapletla, upam, da boš razumela, kaj hočem povedati!

    OdgovoriIzbriši
  14. Luštna kombinacija. Kar se pa materiala tiče, pa preverjeno drži, da vedno nekaj manjka.

    OdgovoriIzbriši
  15. Sonja, vse pohvale! Ti res imas stila!!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Lutajuci kroz blogerski svet, dodjoh i do ovog lepog bloga, sa divnim radovima i originalnim idejama. Sve mi se mnogo dopada!

    OdgovoriIzbriši
  17. Ful lepo!! Všeč mi je stil in krasna barvna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
  18. Krasno! Modra je super, da o vzorčku, ki je ravno na pravem mestu, niti ne govorim! Tudi jaz obožujem modro-rjavo kombinacijo! Materiala pa ni nikoli dovolj, a ne?
    PS: Sem vesela, da sva našli ena drugo! Se grem že vpisat med redne spremljevalke : )!

    OdgovoriIzbriši
  19. Zelo so mi všeč te barve! in lepi izdelki seveda tudi:)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...