27. dec. 2009

Novoletne zaobljube - nikoli ne reci nikoli :)

Ena od novoletnih zaobljub bo pri meni prav gotovo ta, da neham govorit, da kakšne tehnike pa res ne bom nikoli poskusila. Sem se že tako najedla zarečenega kruha :)
Včeraj sem pospravila zadnjo porcijo.
Na praznik sem odhitela do Arta po perlice, da sem lahko poskusila narest tele uhančke. Sem bila prepričana, da perlic pa jaz res nikoli ne bom takole uporabljala :)) Najbolj hecno je, da mi tiste novo-kupljene perlice sploh niso prišle prav, ker so bile prevelike :(
Kot ponavadi ob prvem poskusu, sem imela tudi tokrat kup težav. Najprej nisem vedela, s čem sploh prepletati. Bo laks dober, bi bila boljša nitka? Kako hudiča naj zavozlam konca laksa in ga skrijem, da se ne vidi na izdelku. Moram zategovat sproti, lahko na koncu??? Kako naj prepričam končan izdelek, da stoji lepo naravnost in se ne viha?
Ob obešanju na srebrni ketnici sem ugotovila, da so očitno v paketku prišle različno dolge. Pa sem morala zamenjat. In sem ob tem preščipnila eno od perlic. Tako da sem jo potem naknadno, po slikanju, odščipnila še na drugem uhančku. Tole včeraj je bilo pravo preskušanje trme, en kup zapletov ob sicer čisto enostavnem izdelku :) Da ne omenjam večernega fotografiranja in povsem meglenih slik :) Tale je bila še najboljša.
Za prvič bo OK, malo vegasto, ampak z ušes pa lepo bingljata.

9 komentarjev:

  1. O krasno delo, za mene je tole še vedno znanstvena fantastika.. super lepo se podasta uhančka v ta čas.. lepo ustvarjaj še naprej in vse lepo ti želim tudi v prihodnjem letu...

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasni uhančki, si kar predstavlajm , kako lepo bingljata:):):)Saj tole je prav luštno delat, samo čas rabiš, a ne?
    Tudi mene čaka tako igračkanje, mi je Božiček prinesel goro Swarovski perlic:):):):)Ampak se že veselim, samo čas je pozabil dodati:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav, da si trmasta, sicer ne bi ustvarila tako lepih uhanov in nikjer se ne vidi, da bi te jezila.
    Take zaobljube pa kr mirno "pojej" še naprej ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Haha, tebe pa šivanje perlic ne gane, ane? Ma fajn izdelek je nastal in res se nič ne vidi, da te je jezil :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma ja.. mi je kar nerodno.. ker me res ni, nooo. Se moram kdaj tudi v jezik ugriznit, preden kaj rečem :)) Zdaj pa že tuhtam, kje še kakšna navodila najt, da perlice v promet spravim :)))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Sonja, saj ne morem verjeti. :) :) Zarečenga kruha se res veliko poje, ja, vem. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jana, kriva si prav gotovo ti, ko si ves čas kazala neke sperlane uhane :))))) kako naj se čovek potem v nedogled upira :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Živjo!

    Danes sem odkrila tvoj blog in so mi tvoji izdelki zelo všeč :) Si niti ne predstavljam, da bi znala narest kaj tako lepega iz papirja. Ker pa znam s kuglicami me pa res zanima kje si našla tale vzorec. Če seveda ni prevelika skrivnost. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Perlica, hvala. Tale vzorec sem dobila po mailu, ko sem se prijavila nekje na netu na eno od "beading" strani. Se pa ne spomnim, kje. Saj vem, nisem dosti pomagala. Bom pogledala, če imam še kje navodila shranjena, mogoče gor piše, od kod so.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...