11. dec. 2009

Z zamudo

Vsake toliko mi je kakšna postavitev za izziv všeč, pa se dostikrat zgodi, da je rok za izdelavo že mimo, ko se je jaz šele lotim :) Tako je tudi tokrat. Za izrez krogov sem iz predala spet potegnila Fiskarsov ShapeCutter in šablone.
Malce nestandardne barve za novoletno čestitko, vendar sem z njo zadovoljna.



Škratinja je pobarvana z mojimi novimi vodotopnimi voščenkami Neocolor II. Prav po voščenkasto drseče se barva z njimi, ko pa z mokrim čopičem razliješ barvo, se takooo lepo razlije. Jih pa nisem kupila za barvanje papirja :) To je bil le prvi test nove igračke.

12 komentarjev:

  1. sigurno boš z njimi barvala fimo:-)))
    lušna je, čeprav ni v klasičnih božičnih barvah

    OdgovoriIzbriši
  2. Nope, prijateljica, ne bo fimo :P :)))))

    OdgovoriIzbriši
  3. No, že vidim, da se bo iz teh voščenk izcimilo nekaj dobrega. Me prav zanima kaj, sem kar radovedna. Voščilnica pa je prav fajna s temi barvami.

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna voščilnica!Pa vidim, da imaš spet hudo skrivnostne plane. Me že zdaj firbec matra:):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Res malo nenavadna barvna kombinacija, ampak dobro 'skup pade'. Super si pobarvala škratinjo.

    Priznam pa, da tud mene firbec matra, kaj boš s temi voščenkami barvala :-) A po blagu? ... buuu, ugibam :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. ooooooo meni pa so tako všeč te nenavadne barve za novoletne voščilnice. Moje so v vepčini nestandardnih barv in mi je to full všeč.
    Naj tukaj pohvalim še vse tvoje izdelke. me dolgo ni bilo naokrog in vidim,dasem marsikaj zamudila.je bilo pa zdaj tolk bolj lušno počekirat tvoj blog.
    Vse pohvale Sonja!

    OdgovoriIzbriši
  7. Drugačne barve, ma prav nič švoh. Tudi mene firbec, kaj se še da barvat z Neocolorji. Jaz jih uporabljam pri layerjih in jih imam zelo rada :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa. Me nič ne motijo nestandardne barve.
    Ta postavitev je mučila tudi mene, a mi ni zneslo jo naredit.

    Hmmm. Vodotopne voščenke? Vedno nekaj novega. Komaj čakam, kaj boš z njimi izumila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Slučajno sem pred časom naletela na blog, kjer so s temi voščenkami res risali po blagu :) Po nekaj guglanja se mi je zazdelo, da to pa res moram imet.. ko sem videla, da se jih da kupit pri nas, pa sploh ni bilo več dileme.. Zdaj imam edino problem,kako naj bolj zadovoljna s 15 barvami, ko pa jih je čez 120 :) ampak posameznih pa na srečo pri nas ne moreš kupovat :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Moje izkušnje trdijo, da je teh 15 precej dober izbor, mogoče te lahko to potolaži. Ampak to, da se pri nas ne da kupit posamičnih, mogoče celo ne bo držalo. Jaz se namreč tega sploh nisem zavedala, ampak zagotovo sem vsaj 5, verjetneje 7+ let imela doma 1 neocolorico II in sicer v približno sepia barvi. Seveda nimam blage veze, kje sem jo spotoma urajmala, glede na moje takratne nakupovalne navade pa bi stavila na Levček ali Prometej. Tudi zakaj sem jo imela, me raje ne vprašaj - nimam blage veze.

    OdgovoriIzbriši
  11. Meni manjka kakšna kožna barva :) Sem tule kar z distressi pokombinirala.
    A si glih mogla povedat :(((( pišuka.. zdaj, ko sem končno ugotovila, da naj Levček in Art, ki sta nevarno blizu sprehajanj med malico, nimata nič zame.. bom šla spet malo v Levčka špegat :)
    Pa tisti layerji me še kar mikajo, tako da bi me mikale Golden v Artu.. zdaj na srečo še ne vem, kaj početi z njimi :)) Za nabavo Neocolor so se mi nekaj ponujali v Artu, pa me nikoli poklicali. Sem jih pa kar v Mimovrste naročila :) Sem pošteno čudno gledala, ko jih je iskalnik ven vrge.
    No, pa saj dokler se resno ne lotim česa, tako ni nujno v nabavo hodit.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...