28. jul. 2011

Huda kriza

Ko odprem vrata, moj "kotiček-to-be" še vedno izgleda takole in bo tak vsaj še en teden, če ne dva :( Mize še ni, večina materiala pa je zloženega po škatlah, tudi slučajno ne vem, kje vse po kleti.


Ko je kriza huda, je dobra tudi sploščena rolica WC papirja oblečena v strani stare odpisane knjige :) Še dobro, da sem na dopust pred selitvijo v nahrbtniku nesla nekaj osnovnih pripomočkov za barvanje. :)




After moving from our city-apartment to village-house my future creative space still looks like total mess, when I open the door. No desk, craft "toys" stored in boxes somewhere in the house.
When I really miss to create, even toilet paper roll covered with old book's page is good enough. Luckily I have stored some paints at hand before moving.

9 komentarjev:

  1. Sonja, tudi tale kriza z opremljanjem bo kmalu pri kraju. Fino,ker jo znaš prebroditi z ustvarjanjem. In to takšnim, s katerim nam polepšaš turoben dan. Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Upam, da ni prehude abstinenčne krize:) Srečno v novi hiški!

    OdgovoriIzbriši
  3. Komaj čakam na mojstrovine, ki bodo prihajale iz tvoje posebne ustvarjalne sobice ... do takrat bom pa pač samo potrpežljivo čakala tako kot ti ... krasna hiška v tvojih barvah

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si se znašla. :)) Tudi jaz zadnje čase lepim strani od knjig za ozadje. Trenutno sem se lotila Naočnika in Očalnika, ki mi ga je lani enkrat zgrizla ta velika pesa. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super, da boš imela vsojo ustvarjalnico in želim ti, da jo čimprej urediš. Do takrat pa nas le razvajaj s tako lepo poslikanimi sploščenimi rolicami. Zelo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sploščena rolica in na njej luštkana hiška :). Sobica bo zelo lep ustvarjalni raj. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovito - si že določila svoj kotiček. Kar počasi, se splača malce pokombinirati in na kakšen kos pohištva počakati. Je potem toliko bolj luštno. Do takrat pa bodo tudi rolice v redu. Tale je prav simpatična☺

    OdgovoriIzbriši
  8. Lep kotiček "to be". Všeč mi je strešno okno, tudi če bo zunaj turobno, boš imela notri svetlo! Slikica pa lušna in zelo simbolna!!!

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...