8. jul. 2011

Spet sem tu po poletnih avanturah :)

Prva avantura je bilo prav gotovo dopustovanje na Korziki. Letos v drugem kampu in nič več v šotoru. Smo se raje odločili za hiško. Kamp je lep, čist, plaža prostorna, polna peska, ki pa ni moteč. Vsaj meni ne več.
Pa vendar je bilo letošnje dopustovanje drugačno. Večinoma z izrisom mer in z Ikeinim katalogom v naročju. Namesto, da bi uživala na morju, sem se ukvarjala z eno večjih avantur, ki se jih lahko lotiš v življenju. Ki se je že dalj časa kazala tudi skozi moje ustvarjanje, saj sem povsod tlačila hiške :)
Takoj po prihodu z morja smo se začeli selit iz blokovskega stanovanja v enem od ljubljanskih naselij v hiško v majhni, skoraj pozabljeni vasici. Pravijo, da je zadnja pred Gorenjsko :)
Saj bi raje napisala, da smo se preselili, pa bo še trajalo, da bomo res tu doma, da bodo vse obleke in drugi pripomočki našli svoje mesto v omarah, da bom vedela, kje je kaj.
Občutek je pa že zdaj dober in verjamem, da bo tak ostal. Se bomo že potrudili.
Po nekaj dneh suše, so danes končno priklopili internet.
Ker škatel in opreme enostavno ne morem več nosit, imam občutek, kot da imam roke do tal, si bom za pavzo šla ogledat vaše bloge. Verjamem, da ste veliko lepega ustvarile v tem času.

Kakšna slikica pa kdaj drugič :)

28 komentarjev:

  1. Čestitam še tukaj! Vrjamem, da je sedaj najhuje ob vseh teh škatlah...ampak bo pa zato potem toliko bolj lušno. V vsakem primeru, vrjamem da je občutek fenomenalen in ti želim da uživaš ves čas!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sonja, še 1x, čestitam. Škatle bodo izginile, stvari našle svoje mesto in takrat se ne boš več niti spomnila, da si bila utrujena in težkih rok. Sledilo bo le še popolno uživanje v novem domu, čeprav je le-to verjetno že sedaj prisotno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Aja pa super za selitev. Te dolge roke boš kmalu pozabila, sploh pa, če praviš, da je občutek dober!
    Veselo vselitev vam želim!

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh, te škatle, mene še zdaj, po dobrem letu, čakata dve neodprti, da o krami, ki je ostala pri tašči, ne govorim. Tako pač je, če se preseliš v 30 m manjše stanovanje in potem Ikejina tridelna omara ne gre več v nobeno sobo ter podobne zgodbe...

    Uspešno selitev ti želim in se že veselim tiste kavice!

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo, Sonja, super novica. Vesela sem zate, da greste iz blokovskega naselja, čeprav so eni ustvarjeni za bloke in se tam čisto fajn počutijo. Želim vam čim manj stresnih trenutkov pri selitvi in veliko več prijetnih. Dolge roke bodo pa kmalu pozabljene. Pa spomni se kaj na nas s kakšno fotko.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole je čudovito in verjamem, da boste zelo uživali v hiški. Želim vam čimprej dokončano selitev.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za selitev, midva z možev tudi iščeva hiško. :)
    Glede kampiranja na Korziki, me pa zanima koliko je za en dan, s šotorom (2 osebi+otrok). Odločili smo se, da bomo sedaj kar kampirali. :) Če ne veš cene, a imaš kak internet naslov pa lahko vprapam. Hvala! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitam vam ob novi pridobitvi,kmalu bo vse pozabljeno in boste le še uživali:):)

    OdgovoriIzbriši
  9. Srečno vam bilo življenje v novoj hiški :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke za hiško in po pisanju sodeč (le tako te poznam) sem prepričana, da bo hiška kmalu pravi dom. V to sploh ne dvomim.

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala vsem za komentarje :) Počasi reči dobivajo svoje mesto, predal za predalom pride na vrsto za pomivanje in polnjenje.. ampak saj bo... enkrat konec pakiranja :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ooooooo, čestitam za selitev. Iz dneva v dan bo škatel manj, hišica pa bo postala domek. Dom je tam kjer so dragi ljudje in tvoji so šli s tabo :)).

    OdgovoriIzbriši
  13. Privoščim vam, in iz srca čestitam, mislim, da je imeti svojo hišo ena najlepših stvari v življenju. Resniččno vam želim vse kar bi sama sebi zaaželela, en veeeeliiik objem.

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitam! Naj vam bo lepo v hiški. Lp

    OdgovoriIzbriši
  15. O, Sonja, čestitam h hiški! Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi prav tako raje mesec dni porabila za opremljanje novega domeka kot šla kam daleč na dopust. V viseči mreži in s knjigo ter hladno pijačo oziroma čakaj, raje s sladoledom v rokah! Zveni nebeško.
    Hvala za komentar!

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasno! Verjamem, da je selitev malce nadležna, a bo potem TOLIKOO lepše. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Lovely to hear from you Sonja and thank you for your support!! I can't read your blog post but I love the pictures. Those pins you have in your etsy shop are great! I may spoil myself.
    Love ManonXxx

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitam za nov dom! Super, da vam je uspelo najti hišico. Z razporejanjem pa kar počasi, da boš dlje uživala v tej čudoviti spremembi :)
    Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  19. Čestitke za hiško in selitev! Verjamem, da boste oz. ste že zaživeli čisto drugače ... s polnimi pljuči :-) Prekladanje škatel bo samo še prijeten spomin.

    OdgovoriIzbriši
  20. O, sklepam, da smo se isti čas potepali po tem Île de Beauté - nam je ful všeč...

    OdgovoriIzbriši
  21. Boš videla, kako hitro se boš tu počutila doma!!! Na dobro se človek hitro navadi! Vesela sem za vas in iz srca vam privoščim!!!

    OdgovoriIzbriši
  22. Čestitke tudi z moje strani, naj bo ta preostali proces selitve hiter in naj steče gladko ter vse dobro v novem domeku! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  23. Tudi jaz po dolgem času nazaj, pa žal ne iz Korzike ali kake podobne eksotične destinacije. Hej Sonja, to je pa super, selitev v hišico. Tudi jaz želim vse najlepše in veliko harmonije v novem domovanju. Kar se pa škatel tiče, pa ti lahko rečem samo da se sprosti. Mi smo zdaj že drugo leto v svoji hiški in še vedno se najde kaka škatla na taščinem podstrešju. Ah pa saj ni hudega, če jo do zdaj nismo pogrešali, jo tudi najbrž ne bomo :-). Praviš, da ste se preselili v eno vasico, zadnjo pred Gorenjsko. Mogoče bova pa zdaj sosedi. Mi smo tudi čisto na koncu, tik pred Gorenjsko. Kakorkoli, če sva res tako blizu, te za dobrodošlico povabim na čaj, velja. Lp valentina

    OdgovoriIzbriši
  24. Oj, Sonja! Super, da greste v svojo hiško. Res je selitev naporna reč, ampak napor prinese s sabo tudi zadovoljstvo. Uživajte v svojem novem domu :)

    OdgovoriIzbriši
  25. O to pa verjamem da se ti dogaja in tudi da malce uživaš. Le kaj je lepšega kot opremljati nov domek, če je pa to hiška pa še posebej. Čestitam. KOmaj čakam da pokažeš kakšno fotkico. Tudi s Korzike☺ Upam da si nesla poleg vseh katalogov tudi fotoparat s seboj☺

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...