15. apr. 2012

Pomlad - novo življenje

Ko vstaneš ob petih, ker ne moreš več spati, čeprav bi.. se pač lotiš vsega možnega :) Jaz sem si že pospravila kotiček, nahranila mačka in pujsa, splahnila kalčke, pojedla zajtrk, skuhala kavo, zložila posušeno perilo.. Uhh, koliko opravljenega takole zgodaj, le ko ne bi bila zaspana :) Pa sem poslikala še novo dnevniško stran, ki je nastala včeraj. In tokrat res pospravila barve, fimo.. samo blago sem pustila. Tega se lotim danes.
Se vidi, da nekaj časa nisem delala figuric, saj je bejba neproporcionalna. Ampak za dnevnik je ne grem spreminjat. Ko sem se včeraj lotila pospravljanja barv, sem si rekla: samo z gessom premažem novi dve počečkani strani v Moleskinu. Pa se je posušil, pa ozadje sem pobarvala, začela dodajat barve.. in tako do konca :) Ves čas se mi je zdelo, da nekaj manjka, pa sem dodala obrobe, rub-one, napis.. šele pozno zvečer sem se spomnila na bleščice iz čestitkarskega obdobja. Jaaa, to manjka :) Zdaj je OK. Točno taka, polna življenja, mi je všeč :)



When you can't sleep and you get up at five, there's a plenty of time to complete a lot of tasks :) I've cleaned my craft room, feed a cat and a guinea pig, made myself a coffee.. So much done, if only I wouldn't been sleepy. I also had time to take a photo of yesterday's journal page. Girlie's a bit out of proportion but I like it anyway. Love the colors, so full of life. 
Oh, and it says: spring (on the banner), New life, new hope. 

14 komentarjev:

  1. Tudi meni je všeč! Pa zelo si pridna!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je in super, da prihajaš spet v staro formo, kljub malo manj spanca...:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uf, si pa res pridna! Ker je pred tabo še ves dan, boš naredila še marsikaj.
    Tudi tvoje "ravnovesje" mi je všeč. Lepo, da si nas spomnila na to!

    OdgovoriIzbriši
  4. Aaaah, privoščila bi ti malo spanja. Ampak dobro, da si omenila kalčke, sem hitro tekla splaknit. Manj dobro, da sem najprej videla 3 tvoje objave, zaradi katerih me še bolj žulijo vsi načrti v glavi in ves razvlečeni material na 2 mizah, v resnici pa moram vsaj ene 2 uri prevajati :(

    OdgovoriIzbriši
  5. The colours are just wonderful, it makes me so happy looking at it. Nice journal entry Sonja. I often wake early but never manage to do the art thing because I feel too tired.
    ManonX

    OdgovoriIzbriši
  6. Res je taka, polna optimizma volje in pozitivne energije.

    OdgovoriIzbriši
  7. No, mogoče je bil pred mano še cel dan, pa sem šla malo kasneje raje nazaj spat, ker sicer ne bi bila za nobeno rabo :) Tako da sem vse, kar sem zjutraj pridobila, kasneje prespala :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepe stvari delaš ob zelo nemogočih urah....
    Tale tvoj Moleskin bi se pa splačalo ukrast.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boš mogla bit kar zadovoljna z listanjem ob naslednji priliki :) Mu še veliko manjka :)

      Izbriši
  9. Perfektna! In te modro zelene barve so čudovite! LP

    OdgovoriIzbriši
  10. Sem čist vesela, da si spet barvala. :) Tiste zastavice so mi fajn. Sem zadnjič morila mamo, da mi jih je šla šivat iz papirja, da sem jih lahko tako zares zalepila notri v moleskine, da jih lahko okrog obrneš in preberš. :) Drugače pa za proporc tako na hitro, vzemi velikost glave za mero in potem imaš od ramen do pasu eno mero od pasu do rite eno mero od rite do kolen eno mero in od kolen do tal eno mero. Tako zelo poenostavljeno, da ti sploh ni treba razmišljat, ko rišeš. :) Drugače pa v whimsy je vse dovoljeno. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Huh, še dobro, da je whimsy :) Ampak bo tole prav prišlo.. Hmm.. misliš velikost glave z vratom vred za mero? Ma sploh nisem razmišljala, kaj bom tam zraven naredila, bolj mi je bilo packanje ozadja pomembno. Vse ostalo je kar sproti prišlo. Nič od tega ni bilo vnaprej predvideno, le gesso za osnovo in dve barvi ter čopiči pred mano :)

      Izbriši
  11. Joj kako čudovito... Sem na hitro prečekirala tvoj blog in tudi ostali izdelki so čudoviti... prav vesela sem, da sem zašla na tvojo stran... zdaj si bom lahko ob vsaki objavi ogledovala tvoje čudovite izdelke... Lep preostanek nedelje ti želim...pappa

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...