30. okt. 2013

Običajne reči

Poletje in začetek jeseni sta odbrzela mimo mene, ne da bi vedela kdaj. Tako se včasih na mizi še vedno najde kak izdelek, ki sem ga naredila in pozabila pokazat.
Ena od takih je tale mala slika ptičjih hišk, velika 15 x 15 cm.



12 komentarjev:

  1. Predivna slikica, a ti je zaboravila pokazat :) .
    Lp, Sonja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako mi je vsec ta misel in super se ji poda to pisano in veselo ozadje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Srčkano čudovita je, z mislijo vred.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tele tvoje pozitivne slike so meni tako ljubke.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoji izdelki/mojstrovine so mi zelo, zelo všeč. Tako prijetno pisani, z zanimivimi in globokimi mislimi ... Enkratna slikica.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super misel, pisane barve in ptičje hiške - super kombinacija

    OdgovoriIzbriši
  7. Sonja, tako čudovite stvari ustvarjaš. Jaz se tudi trudim s to mixed media tehniko ampak nisem niti blizu tvojih krasnih slikc. Zelo mi je všeč ta stil...ali mi lahko priporočaš kakšno spletno stran, kjer bi mogoče dobila kakšno informacijo več. Pozdravček... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Klara, glede na tvoje voščilnice, tudi s to tehniko ne bi imela težav. Še najlažje, žal pa ne najceneje, je začeti tako, da najdeš slog, ki ti je všeč in poiščeš kak online tečaj. Za začetek ti že kako brsanje po youtube-u ven vrže kup brezplačnih tutorialov, kjer ponavadi zraven tudi napišejo, katere barve in druge pripomočke uporabijo. Ali pa iskalna kombinacija mixed media na Pinterestu. ajoj, se sploh ne spravim stran od monitorja celo večnost :) Ideje, posnetki, mnenja o pripomočkih.. vse je na dosegu tipk :)

      Izbriši
    2. Ja , vem kako je sedeti za računalnikom, ko čas neusmiljeno teče...hvala za nasvet. Bom še malo pobrskala po spletu...čeprav se mi zdi , kot da sem že vse videla. Mogoče je moj problem praktični del...kot pravijo... vaja dela mojstra...če mojster dela vajo, seveda. ; )

      Izbriši
    3. Klara, potem je pa verjetno čas, da nehaš gledat in začneš intenzivno delat, preskušat, iskat svoj stil.. Včasih vse to bombardiranje z neta prav blokira.

      Izbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...