8. mar. 2010

Čipsi brez kalorij

Pred časom sem v prijetni družbi packala  z alko inki in vadila etching. Ponavadi mi takrat, ko hočem pokazat kako tehniko, ne uspe najbolje. Tako so delčki še vedno spravljeni v posodici na mizi in čakajo, da iz njih kaj naredim. En obesek s pisanim prelivom čez razpoke sem premazala s tekočim polijem in ga pozabila spečt :) Sem ga včeraj spet našla :)
Lotila pa sem se ostankov, zapackanih z alko inki. Inki so se malce razlili, folija je razpokala in sem tako na hitro naredila klobaso, jo oblekla v zlat fimo in pripravila "čipse" ter osrednjo kroglico. Nekaj podobnega sem videla v knjigi Ancient modern. Knjigo sem si dolgo želela, zdaj pa enostavno ne vem kaj z njo počet. Prav nič me ne potegne k izdelavi. Mogoče moram počakat na pravi trenutek :)

Iz spečenih čipsov in nekaj dodatkov sem na elastični vrvici sestavila zapestnico. Ki ni v mojih barvah. Pa zapestnic pravzaprav ne nosim :)))))

19 komentarjev:

  1. Kakorkoli, zapestnica je videt prav lušno, čeprav praviš, da ti ne barva in ne zapestnica nista preveč pisane na kožo.

    OdgovoriIzbriši
  2. ob pogledu na tvoj čips mi je kar sol padla... ne, ne cuker, s tem nimam težav :) krasna je in prav lahko si še premisliš glede zapestnic - prav zaradi te.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem pa mislila, da so krhji jabolk:):):)Dobro je izpadla tale zapestnica, mogoče je malo prebogata zame:):)Ne maram, da me kaj na rokah močno ovira :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa kaj potem, če ne nosiš zapestnic. Ta zgleda tako super na tej sliki, da je mirno lahko za okras. In super si se znašla z vsemi "ostanki", knjiga pa bo le še prav prišla ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je tale zapestnica zelo všeč in tudi barve so božanske. Oblika mi je pa noro lepa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tale zapestnica je pa prav hecna in kjut. Taka, za dobro voljo. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Eh, Sonja, čez sedem let bo vse prav prišlo :) Ali pa jo bo dečva začela nositi, ko bo šla na randi :) Meni je zelo všeč!

    OdgovoriIzbriši
  8. sem hotela že včeraj komentirat, ko ni bilo še nebenega komentarja, pa me ni spustilo napisat!!!!
    mislim, da tule ne bom izgubljala besed o lepoti tele zapestnice, o super izdelavi in o barvi ..............

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi mene spominja na krhlje posušenih jabolk. Krasna je, všeč so mi barve in način, kako si oblikovala delčke in jih potem sestavila!

    OdgovoriIzbriši
  10. Lušten čips, pa še redi ne. :) :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Huda je ,tudi jaz ne nosim zapestnic sam tale bi pa gotovo zašla na moje zapestje ;)).

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala vam :) Saj pravzaprav ne zgleda tako zelo slabo, tudi na roki tako leseno zvončklja, pa še lahka je :) Zna bit, da se je navadim. Ali pa se odločim, da jo kateri podarim :)

    OdgovoriIzbriši
  13. To objavo pa sem čisto prešpricala. In dobro da sem zdaj videla, ker mi je pa ta izdelek totalno odbit in verjamem, da na roki full dobro izgleda. So pa res kot kakšni čipsi, ha ha.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelo simpatična Ronna. Če ni v tvojih, je pa definitivno v mojih barvah!

    OdgovoriIzbriši
  15. Mene pa spominja na drevesne gobe :)))

    Ampak izgleda posebno, za kakšno ekstravagantno zapestje :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Nekaj posebnega, res mi je všeč in barve so tiste ta prave. Takšen nakit naredi posebno vsako žensko!

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...