29. avg. 2013

Malce čudno RD darilo in nadvse fajn Kruhkerija

Iz rojstnih dni ne delam posebnega cirkusa, vseeno pa rada praznujem v krogu družine. Najprej sem premišljevala, da bi domov prinesla kake posebne tortice, potem pa se odločila, da se bomo raje skupaj kam odpravili. Za cilj smo si izbrali Kruhkerijo Gorjanc v Hotemažah.
Kruhki z različnimi nadevi so res dobri, postreženi na prav simpatičen način v cedilih, prostor prijeten. Porcije so primerne za tiste res lačne, mi smo ostanke lepo zavili in jih shranili za jutrišnje zajtrke/malice.
Vse bi bilo OK, če ne bi avto, ko smo se hoteli odpeljat domov, samo pisknil. Nobenega glasu več, kaj šele življenja, da bi nas odpeljal domov. Pa tega ni prav nič napovedoval vnaprej, samo mrknil je.
Kakor hitro smo odprli pokrov motorja, so prijazni kruhkarji prišli na pomoč, ponudili priklop s kabli, dostavo po nov akumulator.. pomoč pri menjavi. Za konec pa so me pocrkljali še s paketom sveže zmlete eko moke, da si lahko doma spečem kruhek. Pošteno sem bila presenečena nad prijaznostjo, saj tak odnos doživiš bolj poredko. Zato si zaslužijo malo dodatne reklame :)

Tole bo moj zajtrk. Prav gotovo pa se na kruhke v Kruhkerijo še kdaj vrnemo, ker so res okusni. Če jih še niste poskusile in boste kdaj kje blizu, se splača odpeljat do njih. Zaradi kvalitetne hrane in prijaznega odnosa.




8 komentarjev:

  1. Ze ime imajo krasno :) Vse najboljse in prav fino ste preziveli ta dan, kljub zapletom. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vladuška, saj kak majhen zaplet ne učini dneva :) Hvala :)

      Izbriši
  2. Mičkeno z zamudo....vse najboljse in najlepše! Veliko ustvarjalnih uric in izpolnitev tvojih želja.

    Kruhkerijo obiščemo, ko bomo v tistih koncih. Sliši se prav fajn.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz z malo zamudo ampak najbrž še vela, ane? Vse ta najboljše in najlepše ti želim Sonja. Kruhkerijo bom šla pa seveda ob priliki pogledat.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nikoli ni prepozno, za lepe želje :) - vse najboljše ti želim in še veliko takšnih luštnih doživetij, kot je bilo tole, ki si ga opisala.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...