16. avg. 2013

Slika v mešani tehniki za Mavelu

Ob začetku ustvarjanja sem večino materiala in pripomočkov kupila preko interneta. Kaj hitro sem se dobro znašla tako na Ebayu, Etsyju in v spletnih trgovinicah. Čeprav z nakupovanjem nisem imela težav, pa je le nekaj povsem drugega nakupovati doma. V živo v trgovinici ali pa preko spleta, ko veš, da bo kupljeno najverjetneje že naslednji dan pri tebi. Vesela sem vsake nove trgovinice. Še posebej take, ki ponuja materiale, ki jih sama uporabljam.
Brez oklevanja sem sprejela ponudbo Marine iz trgovinice Mavelu.com za sodelovanje. Tole je prvi rezultat najinega sodelovanja. Verjamem, da jih bo še dosti.

Poleti ustvarjanje velikokrat iz ustvarjalne sobice preselim na prosto, v senčko za hišo. Takrat nastajajo manjši izdelki. Zadnje čase smo praznovali kar nekaj rojstnih dni, zato je nastala mini slika v mešani tehniki.
Platno sem najprej prekrila s papirjem iz stare knjige in nato nanj nanesla barve, perlice, medij za razpoke in dodala na koncu še napis, ki sem ga natisnila na računalniku. Velika je samo 10 x 10 cm.





Da pa prenašanje materiala iz sobice ne bi bilo prenaporno, ponavadi izberem tistega, ki je v manjših posodicah.






10 komentarjev:

  1. Čudovit izdelek! Vedno bolj padam v tele mešane tehnike, a kaj ko se poletje izteka. Mavelu ima sedaj tudi Distress Paint in moram reči, da komaj čakam, da ga nabavim in preizkusim, pa tvoje umetnije si tudi zlahka predstavljam narejene s temi barvami.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kristina, hvala. Sem opazila, da si začela ustvarjat z barvami :) Tudi jaz že izbiram barve in premišljujem, katere uporabit za prvi poskus :) Skrbi me le njihova prekrivnost, saj uživam delati v plasteh. Vsekakor bodo nov izziv, te imam pa rada :)

      Izbriši
  2. Pozdravljena Sonja,
    na račun sodelovanja z Marino in tvojega krasnega izdelka, sem odkrila tvoj blog in kar ne morem se nagledati vseh prečudovitih stvari, ki jih ustvarjaš. Najbolj so mi všeč izdelki narejeni v mixed media tehniki. Sama sem komaj začela v tej smeri in mi nikakor ne uspe narediti "ličnega" izdelka. Res bi mi prišel prav kakšen nasvet zato bom v bodoče redno spremljala tvoj blog. Pozdravček... :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Klara, hvala za obisk in upam, da se še kdaj oglasiš. :) Grem pokukat še na tvoj blog.

      Izbriši
  3. mmm kako čudovita "packarija" :-))
    Spet si se super lotila platna in slika je fantastična v teh tvojih zaščitnih barvah :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, pa sem res skoraj dolgočasna s temi vedno enakimi barvami. Si moram postavit kak izziv in se lotit nečesa, čisto nič mojega.

      Izbriši
  4. Spet ena izmed tvojih barvitih mojstrovin in čestitke za sodelovanje!

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna je. Tvoje "packarije" so nadvse navdihujoče. Človek ob njih dobi kar energijo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zopet si ustvarila tako simpatično slikco s sila vzpodbudnimi barvami. Kar ne morem verjeti, da je tako majcena....:):)

    OdgovoriIzbriši
  7. Se strinjam, da je se vedno najlepse nakupovati doma v zivo ali pa po internetu, ko se lahko ze naslednji dan veselis novih pripomockov :) Veselo in pisano je tole tvoje zunanje ustvarjanje. Idealno, da imas poletno ustvarjalnico kar zunaj.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...