8. okt. 2011

Na mizi - fimanje po dolgem času

Popoldne v dobri družbi ob mečkanju fima pošteno hitro mine.
Rezultat pa so samo polizdelki: ena plahtica in dva spečena koščka, ki bosta postala uhana. Potem, ko bosta pobrušena, spolirana in obešena na zanke.
Druga plahtica še čaka odtis vzorca in počasno odstranjevanje plasti.
Ampak je bilo fajn, hudo fajn :)


Results of an afternoon spent with a friend, playing with polymer clay. Time realy flies when in good company. Haven't realy finished anything, just cured a couple of pieces that will become earrings. After some sanding, polishing and wire work. 
But it was one of the best afternoons lately.

7 komentarjev:

  1. Viš, za fimo pa meni vedno zmanjka časa... je toliko drugih stvari, ki me bolj zanimajo. Zato pa toliko bolj občudujem vas ostale, ki ste daaaaleč pred mano na tem terenu. Lepo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Saj ga meni tudi :) Potem pa pride na obisk kaka ustvarjalka, ki rada fima, pa čist not padem :) Najraje imam ustvarjalne obiske ♥ ♥ ♥ ker ne znam celo popoldne ob pijači čvekat :)

    OdgovoriIzbriši
  3. To pa čist razumem, me se gremo tudi zato tečaj pletenja. No, vsaj zame je tako - tiste, ki še ne znajo, učim, zraven imamo pa prijetno druženje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kakšne nore barvne kombinacije! V dobri družbi nastane vedno kaj zanimivega, čas pa čisto prehitro mine.
    LP

    OdgovoriIzbriši
  5. Takšni obiski so super. Klepetaš, piješ kavico (ali kaj drugega) in še ustvarjaš. Čudovite barve in zanimiv vzorec.
    Lepo nedeljo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni so taku ustvarjlani obiski tudi zakon. Čeprav se večkrat zgodi, da na koncu ni kaj pokazat, je pa vseeno fajn, ko si lahko na veliko in široko razpravljal o materialih, tehnikah in ne vem še kaj. DOber vzorec na tej plahtici.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako takole urice hitro minejo :)). Zelo produktivno popoldne, plahtica je čudovita in polizdelki že sedaj krasni. Lp

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...