4. nov. 2011

Dokončana stran v dnevniku

Stran iz prejšnje objave je dokončana. Najprej me je mikalo, da bi ozadje še malo dopolnila, pa sem se vendarle odločila, da bo čisto OK.
Prav zabavno je, koliko vas, glede na komentarje prejšnje objave, misli, da takole nastajajo vse moje slike. :) Ne, tale je bila prva, ki sem jo delala na printu portreta.
Večinoma obraz kar sama sproti narišem. Včasih na belo platno, včasih na že pobarvano osnovo. Pokažem naslednjič, ko se bom lotila novega projekta.
Bližnjice s kolaži so mi OK za dnevniške zapise, nisem pa jih še uporabljala na slikah.
Zanimivo, da se mi na slike radi zapišejo teksti v angleščini. Za dnevnik pa se mi zdijo bolj primerni slovenski. 


Finished journal page in my homemade book. Wanted to add some additional embelishments on page, but decided it should be Ok like it is. When painting on canvas I usually write text in English, in my journal I rather use Slovene wording. This one says: Don't look back. Life goes on.

7 komentarjev:

  1. Dobro zgleda tole, všeč so mi te barve.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super izgleda, deklica ima en tak zanimiv pogled za katerim se skriva veliko!

    OdgovoriIzbriši
  3. A ne, kako so nam včasih bližji angleški stavki, kot naši! Včasih se opravičim materinščini, saj je ne zanemarjam zares.

    PS
    Saj vem, da sama narišeč obraze! Imajo preveč značilne poteze, ki označujejo tvoj stil, tebe, da bi lahko imela toliko podobnih printov.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, stran je lepa takšna kot je. Po moje ji nič ne manjka. Všeč so mi močne barve in napis.

    Je pa zanimivo kakšne razlike v ustvarjanju slike in dnevnika si opazila. Tudi jaz sem ena od tistih, ki ji pri ustvarjanju ležijo bolj angleške besede.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem:)
    Maja, še tokrat, ko sem delala na printu, se mi zdi, da sem ga spremenila v bolj "moj" obraz, čeprav nisem nameravala :)
    Za slike ali nakit, ki sta nekje obešena vsem na očeh, raje uporabljam angleščino. Se mi zdi, kot bi manj razgaljala, bila manj osebna, ker ni "moj" jezik.
    Dnevnik pa bo le počival kje na polici in čakal, da ga kdo prelista ali pa odprt krasil moj kotiček, zato si v njem lahko privoščim kak bolj oseben in zato slovenski zapis.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito in čisto tvoje.... Tudi jaz bi imela takšen dnevnik....:):)

    OdgovoriIzbriši
  7. Helena, saj ga lahko imaš :) Verjamem, da si ga znaš narest.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...