18. jun. 2013

Nov tečaj po dolgem času

Ko so me zamikale slike v mešani tehniki, sem si kupila kar nekaj spletnih tečajev in pridno vadila, kar so umetnice učile. Ja, zanimivo, samo pri ženskah sem se učila :) Potem pa se mi je zdelo, da se tečaji zgolj ponavljajo, da ni kaj dosti novega, kar bi lahko pridobila. Vsaj ne sorazmerno z vedno višjimi cenami.
Micki Wilde je ena od umetnic, katerih objave na blogu redno spremljam, tudi nekaj njenih originalov imam doma. Simpatične slikice. Tako sem videla, da je pripravila tečaj Paint Happy. Po zapisu na Zoraninem blogu, ki jo prav tako redno spremljam, pa sem se odločila za prijavo in ni mi žal. Tečaj sem si ogledala, zdaj pa čakam na čas, da se lotim tudi dela po navodilih.
Najprej sem se odločila, da si posebej za ta tečaj izdelam art journal. Izrezala  oz. natrgala sem si notranje liste, dodala nekaj scrapbook papirja in se lotila platnic. S platnicami bo malo več dela. Zato nisem čakala, prvo vajo druge lekcije sem naredila še v nezašit journal.
Po fotografiranju sem ga zašila, zdaj mu manjka le še nekaj okraskov, da bo še bolj moj. 






When I started painting I bought quite a lot of online classes, all from women artists from all over the world. After some time I felt like there's nothing more to learn at classes, I just needed to practise. After Zorana's post I've decided to buy Micki's class, to see what's all about :) I've been following Micki for some time, bought some originals of hers. Watched (and loved) all videos, now I just need time to start painting.  There's definitely a lot to learn. Keep it simple would be one thing I have problems with :)
For this class I've started making homemade art journal. Here it's half done, need some sewing and embelishing :) But I already love the covers, made out of painted canvas. 




7 komentarjev:

  1. Ja, pri teh tecajih nikoli prav ne ves kako bo. Mene je en precej razocaral, drugi pa mi je na primer zelo vsec. Ti si pridna, da takoj tudi stvari preizkusis. Tak je tudi namen. Jaz pa trenutno, ce ze najdem cas za ogled videa, ne pridem do izvedbe. Ze vidim, da bo nastal en krasen journal. Platnica mi je vsekakor vsec.

    OdgovoriIzbriši
  2. Še nikoli nisem bila na kakšnem podobnem tečaju in ti kar verjamem, da s nekateri zelo koristni, drugi malo manj. Komaj čakam nadaljevanje. Že to, kar si pokazala, mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. To so zame popolnoma neznani svetovi. Jih pa rada preberem in se ob tvojih zapisih naučim tudi kaj novega.

    OdgovoriIzbriši
  4. Začetek je že "in" in komaj čakam kaj sledi...:):):)

    OdgovoriIzbriši
  5. uau ful lepo! me prav zanima kakšen bo končni izdelek. bom vesela, če boš pokukala k meni in dala kak nasvet, sem malce eksperimentirala v tvojo smer :P lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala vsem za komentarje. Meni je že zdaj tok fajn, da se sploh ne premaknem, da bi ga končala :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...