6. sep. 2009

Pujsina nebesa :)

Tole pa moram pokazat :)) Morsko pujso imamo že skoraj 4 leta. Ni ravno posebej pogumne sorte, saj ne upa iz kletke, čeprav ima odprta vrata. Se pa vseeno rada crklja, rije po senu, prevrača posodo s hrano. Prvo leto sploh ni pila, kljub temu, da je imela vodo ves čas na razpolago. Potem pa smo jo dali na počitniško varstvo k družini, kjer so imeli papigo. Očitno sta se nekako zmenili, čemu je tista posoda z vodo :)) ker od takrat pije ko žolna :)
Danes pa sem jo pocrkljala s svežo pšenico. Na balkonu sem zanjo gojila solato, ki ni najbolje uspevala. Zato pa je pšenica čisto podivjala. Pujsa nima nič proti :)


Če ne dosežeš vsega, je treba pač tačke umazat.. se splača :)

7 komentarjev:

  1. Kjutkana pujsika, midva z mojim dragim imava tudi morskega prašička Čupija in to so res ene luškane živalce, ki jih moraš imeti rad :)
    Tale posladek pa res super zgleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kako simpatična pujska. Pa kako prijazno, si ji postregla! Sem pa komaj zdaj, po dolgem času, prečekirala tvoj blog in sem imela vedno bolj odprta usta. Toliko lepih novih stvari imaš....prav veselje je videti same lepote na kupu.res si mojstrica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Leeepa pujska! Pa nebesa si ji tudi lepa posejala!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hihi, cartka, pujsa z naše šole je pa čist ubrisana na peteršilj.

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj kako je luštna! Pa zgleda, da ji je pšenica res všeč.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...