22. feb. 2014

Ko se spremeni zanimanje

V Vicenzo na sejem Abilmente hodim že nekaj let, v različni organizaciji. Tokrat v čisto privat aranžmaju.
Na sejmu gneče, kakršne sem navajena, ni bilo. Seveda je pasalo, je bilo pa vseeno malo čudno. Nekaj gneče ob vhodu pri nakupu vstopnic, pa še ta je bila povzročena s strani organizatorja, ki je od nas želel, da izpolnimo neke dodatne obrazce. Sejmu ni kaj očitati, tokrat je bila postavitev malo drugačna, razstavljalci pa združeni glede na material. Nekaj trgovinic, kjer sem ponavadi kupovala in predstavitve, ki so jih pripravili ob prejšnjem obisku, pa sem vseeno pogrešala. Le sonce je toplo grelo, kot vedno, ko pridem na sejem. Ker ne čestitkam, nakitkam ali patchwork-am, je bila izbira zame bolj majhna, temu primeren tudi kupček nakupljenega: šablona, štampiljka, lesena okvirčka in čopič. Ta zadnji je bil še najdražji, ampak je čudovito mehek. 


Sejem sva dokaj hitro prehodila in se nazaj grede odpravila v Ikeo v Villesse. Nakupila nekaj malenkosti in šla na ogled novega nakupovalnega središča, ki se drži Ikee. Kar nekaj trgovin še ni odprlo svojih vrat. Ogled sva zaključila v trgovini Ipercoop z nakupom, ki je še najbolje zaključil dan. Čudovito aromatičen sir Provolone Valpadana, rustikalen kruh z olivami in drugi s papriko, ki ti ga odrežejo od velike štruce, mali ocrtki s kremo.. Dober dan je bil.

6 komentarjev:

  1. Uživala si, jako lijepo iskorišten dan.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Super za ta nakupovalni izlet. Tudi mi si ponavadi privoščimo italijanske dobrote, ko nas pot zanese tja. Žal veliko stvari pri nas ne dobiš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi mene sejem ni prav potegnu. V ta veliki dvorani mi je kar dolgočasno postalo vse skupaj. Ras, da ni gužve, ampak zgubil je en del svoje duše. Je kot nakupovalni center.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vseeno si imela super dan in dober nakup;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hej :)) Že nekaj časa me zanima, pa nisem mela koga vprašat, zato bom probala kar tukaj :D Kakšne so pa kej cene blaga tam? Primerljive z našimi ali dražje? Nekej časa nazaj sem dobila en neuraden podatek, da je blago precej dražje, zato me ni nikoli potem vleklo do Vicenze. Hvala za pomoč :)) Blanka

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...