6. feb. 2010

Packam...

In ob tem noro uživam :)
Najprej sem samo opazovala Natašine slike, nato eno nafehtala.. ampak ni dovolj.. jaz to hočem poskusit :) in odkrit nek svoj stil.
Včeraj sem v omari našla ploščico, ki sem jo že oblekla v servetek. Se mi zdi, da je bil to en od prvih ne ravno uspešnih poskusov Hot gloss tehnike. Z nasveti mi je takrat pomagala Tulpika, ki jo kar malo pogrešam. Deščico sem prebarvala, popackala povsem brez plana. Zdaj pa razmišljam o dodatkih.. tale deklica bo ena od njih :)

Takole za pokukat, kaj počnem :)
Upam, da v nadaljevanju ne uničim vsega skupaj.. ampak zaenkrat mi je všeč. In zdaj brskam po netu, po blogih, po online tečajih.. in se ne znam odločit, kam naprej, kam se vpisat, kje se učit :) Zmedena, čist.

13 komentarjev:

  1. noroooo, kolk je mega! ne se zmest, samo packaj naprej, odlično ti gre!
    LP Dekca

    OdgovoriIzbriši
  2. Super packaš in sem vesela zate, da si poskusila.:) Definitivno ti priporočam Suzi BLu in njeno Les Petit Dolls delavnico za začetek. Potem pa samo upam, da se boš znala bremzati pri on-line delavnicah, ker jaz sem šele zdaj začela malo ročno zategovat. :D:D

    P.S. en nasvet - ne se bati, da boš kaj uničila, ker se boš zablokirala. Vse je dovoljeno, vse se da popraviti, vse se da prebarvati in na novo začeti. Le daj si duška. :)

    Lp, NatašaMay

    OdgovoriIzbriši
  3. Nataša, mene pa SuziBlu sploh ne mika.. pa sem si ogledala kup njenih videov, ampak enostavno me ne zamika. Me bolj mikak kak Layer love ali kaj drugega pri Julie. Pa kaj s tule: http://www.willowing.org/onlineartclasses.html , pa mogoče knjiga od KelieRae http://kellyraeroberts.com/ :)) pa še kup strani si ogledujem, ker mi je stil všeč :)
    na srečo imam še Fimo za spečt, pa kako knjigico za končat.. preden me čist potegne :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaj ni to čudovito, ko nas povsem potegne v nekaj novega, neraziskanega... Že sedaj izgleda super, komaj čakam, da vidim, kaj bo na koncu nastalo. Pa veliko veselja s pacanjem ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Your girl is beautiful! Thanks so much for stopping by my blog :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Layer Love je tudi fajn, je čisto drug stil ozadij od Suzi. Meni so pri Suzi recimo ful všeč obrazi, kako te nauči, ker ozadja so mi pa preveč "napackana", če me razumeš. Pri nej zgleda vse super, ampak pri meni pride en mali kaos ven. :) So mi Layer Love veliko bolj pri srcu, čeprav jih jaz zdaj zelo poenostavim, ker se mi ne da čakat vse tiste faze sušenja.

    Willowing je zelo podobna Suzi, čeprav ima drug stil, ne morem primerjati način učenja, ker njene delavnice nisem vzela, ampak kolikor gledam njene videe, ne da veliko na ozadje, so figure bolj v ospredju in bolj čiste. Ne vem pa kako je na delavnicah. Definitivno dobra alternativa. Poročaj, če boš njeno delavnico vzela. Me ful zanima.

    Kelly Rae knjigo imam jaz, ti jo lahko posodim, če hočeš. Čekiraj še Wyanne, njena delavnica mi je bila tudi všeč. Ima čisto drug način učenja, je veliko bolj umirjena. Poglej njene videe, ki jih ima na youtubu. Pa Monica Zuniga mi je tudi všeč, samo ona zadnje čase zelo navija cene delavnic. :/

    Lp, NatašaMay

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni so pri Suzi obrazi všeč, ozadja pa nikakor :) Pri Willowing filmčkih pa sem čist not padla :)
    Se priporočam za knjigico. Če mi bo všeč, jo bom tako kupila :)
    Wyanne poznam, zaenkrat se samo po blogu sprehajam :) njene barve so mi nore.

    OdgovoriIzbriši
  8. P.S Če še nisi, čekiraj še milliande. http://www.milliande.com/Milliande-Videos-Art-Tutorials-for-Mixed-Media-Art.html
    Malo čudno je stran narejena, ampak če poskrolaš malo nižje, boš videla linke do videov.

    Joj, jaz sem čisto navdušena, da je še kdo od "naših" zavil v te vode. :) Ti kar povej, če rabiš še kak info.

    Lp, NatašaMay

    OdgovoriIzbriši
  9. Vidim, da me boš zasula :) Ja, tudi tole sem že videla :) Sem veliiiiko srfala, preden je tole kar padlo iz mene :) Zadnje čase samo še nekaj čačkam, imam občutek, da bi morala trenutne občutke v skico spravit.. prav moteče :) Namesto, da bi šla eno čestitko narest al pa dve :)))))
    Veš, da bom rabila še kak info.. cel kup, pravzaprav :)

    OdgovoriIzbriši
  10. A prideš v soboto v/na Veliko Štango? :D Ti prinesem knjigo kar tja?
    Lp, NatašaMay

    OdgovoriIzbriši
  11. Hmm... samo vem, da nekam grem, a na Štango?? :)) Ja, bi bilo super :) Pa kaj novo narejenega tudi lahko sabo prineseš :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Zmenjeno. :D
    Lp, NatašaMay

    OdgovoriIzbriši
  13. :))) Nataša, hvala tud z moje strani za tele info.
    Sonja, še enkrat, navdušena nad izdelkom!!
    Dekca

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...