1. apr. 2010

Darilnih škatlic ni nikoli preveč

Tole rjavo osnovo, veliko 10 x 10 cm, sem že pred časom kupila in je doma čakala na navdih, kaj bi z njo. Če drugega ne, bi jo na hitro podistresala, polepila in bi bilo.
Pa je prišla na vrsto za risanje po pokrovčku. Pred tedni sem začela nanjo risat obraz in naredila napako, da površine nisem najprej zaščitila. Vse skupaj se je spremenilo v en sam mehurček :) Potem sem vzela gesso in pošteno prevlekla vse zunanje strani, ki sem jih mislila barvati. In začela znova. Tako sem vsak dan dodala malo barve, kako črto. Pa mi je bil en dan obraz premočen in sem mu nekaj barve odvzela, drug dan je bil prebled in sem dodala..
Danes je vsaj približno v fazi, ko jo lahko pokažem. Nisem se še odločila, al bo taka ostala, al ji bom še kaj dodala. Se mi zdi, kot da ji nekaj belega manjka.. ampak kaj??? :)
Trenutno je še brez zaključnega sloja, ki pomeni, da je konec packanja :)

10 komentarjev:

  1. A rabi še kaj belega? Zakaj?
    Kar daj končni sloj gor, bo kar v redu!:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svetovna škatlica je. Zame je popolna in ji prav nič ne manjka.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna škatlica! Dobra si, da vsak dan mal 'pofriziraš' sliko, da imaš potrpljenje ... jaz bi menda vse zabrisala v kot :-) Obrazki ti gredo super izpod rok, tako so lepi in nežni.

    A kaj belega? ... ko si to omenila, se mi res zdi, da bi kaj belega nekako osvežilo sliko, dalo piko na i, čeprav je že zdaj krasna. Kaj? Ja to pa pojma nimam (malo bele na rob rožic, mačji brki ...???) ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Bele ali kristalne solzice v notranjost zgornje leve rožice, v vsak cvetni list posebej? Ali pa bela barva v notranjost vsakega lista, pa malo 3D medija čez? Pa posenčit spodnji desni vogal do polovice vsake stranice, mogoče? Všeč mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Fenomenalna si, res imaš potrplejnje in na izdelkih se to res tudi vidi. Glede bele, se pa kar strinjam s predhodnicami, da bi jo lahko dodala rožicam ali vsaj tisti rožici, ki jo ima v laseh.če bi se ji vidla ušeska, pa bi mrda navijala za mičkene uhančke ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlična je. Mucka je tko kjut :-)
    Res je lepa- pa še uporabna!!

    OdgovoriIzbriši
  7. super je, lepa postavitev, barvno se mi zelo dopade - tudi brez bele. mi je takle zasanjan pleplet barv všeč:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepo. Še posebej ko si predstavljam kako izgleda v živo, glede na to da sem eno tvojo slikico v živo že videla. Bela? Ja res bi naredila ravnotežje. Morda naj mucka dobi ovratnico.. Čestitam za potrpljenje. Res si izvrstna in vztrajna pri svojih kreacijah.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ful si jo lepo porisala. Tudi muca je tako lepa in jaz bi jo pustila čisto takšno.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...