29. maj 2011

Skoraj pozabila

Že kar nekaj časa je, kar sem nazadnje delala kakšno čestitko. Nekako ne najdem časa, čeprav vem, da imam materiala več kot dovolj doma. Še bloge tujih čestitkaric sem nehala spremljat, ker jih je preveč.
Tako sem skoraj pozabila pokazat čestitko, ki sem jo naredila pred dnevi.
Z malček treme na začetku, potem pa je steklo :) O ja, še paše :)


Quite some time has passed since I've made my last card. Even stopped to follow carmakers' blogs, couse there was just not enough time for all.  So I almost forgot to show you this one, made couple of days ago.  Enjoyed the proccess.

6 komentarjev:

  1. kako bi ne pasalo... včasih pošljemo kakšno od obsesij malo na sprehod... a ko se vrnejo, so še bolj zaželene :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz pa kar pogrešam tudi tvoje čestitkanje, saj si zelo dobra tudi v tem in super, da si nam po dolgem času pokazala tudi tovrstni izdelek. Zelo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštna , luštna!!!Ti pa trema:):):)
    Tudi jaz malce pogrešam tvoje čestitke:)

    OdgovoriIzbriši
  4. ker sem bolj nova te po čestitkah sploh ne poznam in moram reči, da je tale lepa. Sem pa že slišala, da vsega kar se Sonja loti ji u nulo rata...:):)

    OdgovoriIzbriši
  5. helena, tole pa je komentar :)))) Če boš imela kdaj kaj viška časa in boš poskrolala po blogu, boš videla, da sem imela total s čestitkami obsedeno stanje :) Ko sem morala vsak dan kakšno narest :) Sicer pa, neee, tudi Sonji se kaka reč sfiži, ne rata vse v nulo :)) sem čist normalna ustvarjalka, z vzponi in padci :)
    Tudi ostalim hvala za komentarje :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...