12. jul. 2012

Zadnji prosti dnevi

Hecno, ampak nekatere reči gredo pri meni vedno enako. Ko začnem s prostimi dnevi, pa naj bodo prazniki ali dopust, se zelooo na počasi premikam, večinoma lenarim, se potepam in delam plane.
Ko se bliža konec, pa me zagrabi panika in začnem hiperaktivno skakati s projekta na projekt :) Vedno enako. In tako bi zdaj rada hkrati počela več reči, pa nekako ne gre vse na mizo.
Tu trenutno kraljuje nastajajoča umetniška lutka, 3D slika :) Mogoče mi jo uspe končati jutri.


It's funny how my free days always end in the same manner. Running from one project to another, trying to finish at least some of them. :) Today a queen of my table is WIP art doll. Maybe I'll finish her tomorrow.

7 komentarjev:

  1. To je po moje za to, ker se ti na začetku zdi, koliko časa še imaš, potem pa kaj hitro ugotoviš, da je skoraj že mimo. Tudi meni paše take dni na počasi in včasih si prav zanalašč vzamem take dneve, ko ne delam nič oz. samo tisto, kar se mi zljubi, pa tudi če celi dan berem knjigo. Ta 3D slika pa zgleda nadvse zanimivo, me prav zanima kako bo zgledala na koncu. Pogledam, ko se vrnem :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lutka mi je že sedaj všeč in ker sem se že lotevala podobnih projektov (izdelava in poslikava punčk), vem da je s tem dosti dela in časa. A se splača. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim, da smo vsi na istem :-))
    Še danes, potem pa 14 dni off in sploh ne bom razmišljala kako hitro bo spet delovni dan!
    Slikca mi je zelo všeč, na koncu bo pa še lepša, ja ja :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole punče pa res že zdej prou fino zgleda ... res že komaj čakam nadaljevanja ;o) ... no kar se tiče časa, sem pa jaz zaenkrat še v fazi, ko se mi nikamor ne mudi, prav kmalu prispem do panične faze v kateri se zdaj ti nahajaš ;o) ... hahahahahaha ... se vidi, da smo vse enake ... mene je pa panika grabila, da sem edina na svetu s takim čudnim dopustniškim tempom ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz pa imam kupe in kupčke še od lani in predlani in miza je že davno prepolna, tako da kadar začnem, itak vem, da bo spet zmanjkalo časa... pa saj si sama videla ;) Zanima me, kako v celoti izgleda tale tvoja 3D reč, predstavljam si, da je tudi večja kot običajno?? Sicer pa vidim, da imaš vseeno produktiven dopust, da ne komentiram pod vsako objavo posebej :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hihi, kako znano se to sliši. Včasih bi rada počela toliko stvari da ne vem katere bi se lotila in rezultat je da kje obtičim ne da bi se dotaknila česarkoli...

    OdgovoriIzbriši
  7. Ko pa so kofetkanja in klepetanja v dobri družbi tok prijetna, če ni nobene časovne omejitve. Čas pa kar beži :) Še dobro, da nisem edina s takim "planiranjem" časa :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...