1. avg. 2010

Tečaji, tečaji...

Dalj časa sem samo srfala in si ogledovala tečaje .. no, naj bo, slikanja. Čeprav sama svojemu početju težko rečem neko resno slikanje :) meni je še vedno najbolj pomembno, da ob tem uživam, total odklopim in zato izdelkom ni treba rečt umetnost ali slike.. početje pa je lahko brez težav packanje :)

Na koncu sem med online tečaji, ki so na voljo in so me mikali, le izbrala. Istega kot Kitty, Chaos and Calm, ki ga vodita Julie Prichard in Chris Cozen.


Nekaj malega nalog sem že opravila, zdaj pa čakam na nov video.
Saj vem,d a bom naloge ponavljala, ko mi bo jasno, čemu bodo tile osnove namenjene. Ampak je luštno in veliko sem se že naučila. Čeprav se je tečaj šele začel.


Medtem ko čakam nove naloge omenjenega tečaja, sem se že vpisala v naslednji tečaj, ki pa se še ni začel :)

In tako počasi, počasi delam na eni deklici. Kar tako, mimo tečajev.. samo za mojo dušo :) Vendar z uporabo vsega, kar sem se do sedaj naučila pri različnih izvajalcih tečajev.



Online tečaje imam rada, saj lahko sodelujem takrat, ko imam čas in voljo. Tudi napredovanje ni določeno, kako hitro naj bo. Za nalogo lahko porabiš dan ali pa mesec. Kakor ti ustreza. Nikomur ni treba razlagat, da se mi danes ne da, imam PMS ali pa mi enostavno bolj paše kofetkat in klepetat kot delat. 

Zdaj pa sem našla informacijo o intenzivnem tečaju v živo, v Ljubljani .. in premišljujem.. bi šla, ne bi šla? Kaj pa če... No, saj imam še nekaj dni časa, da se odločim :)

4 komentarji:

  1. Pridna!!!!Tale deklica bo pa zanimiva, kakor sem uspela videti.Podlaga mi je že zdaj všeč.Bo nekaj razpokanega, a ne?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti kar lepo ustvarjaj. Komaj čakam, da bom lahko enkrat pomočila orng nos v vse tvoje mojstrovine ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo pridna si! In tole ti gre res super - očitno si ustvarjena za take reči. Jaz zase že vem, da mi to ne bi šlo ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Niti si ne predstavljam kako ti on-line tečaji izgledajo, ker me do sedaj še ni potegnilo v to. Je pa res, da se sama veliko stvari učim iz napisanega in bi bila dostikrat vesela, če bi kje odkrila tečaj v živo točno za to kar potrebujem. Torej, če še kolebaš ti pravim da pojdi. S tem bogatiš samo sebe!

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...