10. feb. 2012

Omagal

Za ta teden je bilo predvideno prvo celjenje našega malega mačka. Pa je začel že prejšnji teden kihat, sredi tega tedna pa je imel en dan pošteno drisko. Tako je namesto cepljenja dobil injekcijo antibiotika, še eno protivnetnega zdravila, domov pa smo odnesli pasto za vnete dlesni in jeziček. Cepljenje pride na vrsto kdaj drugič, naprej se mora pozdravit. Odhod od doma je vedno stresen. Zato je po povratku domov takole omagal.


Our little kitty fell aslep after visiting vet. He should be vaccinated today, instead he received another shot of antibiotics. But he will be fine.

5 komentarjev:

  1. Bošček, še kar ga pestijo težave. Upam, da si kmalu spet opomore.

    OdgovoriIzbriši
  2. Revček.... saj bo bolje, še posebej zato, ker tako lepo skrbite zanj.

    OdgovoriIzbriši
  3. joj tole leto pa za muce res ni srečno ... tudi naš je zelo bolan :( Vse srečno tudi z vašim. LP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naš je včeraj takole padel dol, danes pa že nori okoli, dela salte..
      @ SoulSanctuary, držim pesti, da se tudi pri vas stanje čim prej popravi.

      Izbriši
  4. Siroče! :(
    Moja je samo jednom, isto tako kao mala pobrala od nas neku virozu, hodala sam par dana na injekcije, ali stvarno budu k'o hrpice jada kad su bubani. :(
    A prošli vikend je pak izvela nešto, nismo uspjeli detektirati što točno, je li pala i udarila se dok se naganjala sa onom drugom muškom štetočinom koju imamo ;) ili je negdje zapela, uglavnom otkinula je, doslovno izvrnula donji očnjak na van. I onda smo po onom snijegu prošli vikend tražili dežurnog i voljnog veterinara i dok smo mi s njom "dosanjkali" do njega, kaže on, pa ispao je, nema zuba. Kako nema? Pao je u međuvremenu, ali je nas pregled svejedno koštao. :) Rekla sam joj da ako je htjela na vožnju, da je to mogla ostvariti i jeftinije. :)
    Držimo fige za što skorije ozdravljenje!

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...