2. avg. 2008

Jupi, rezultati zapravljanja so tu :)

Odkar sem spet začela več čestitkat, sem prav obsedena z nakupovanjem. Že hrošček (Cuttlebug) je bil pošten zalogaj, šablone zanj pa so za žep kar naporno nadaljevanje :)

Potem pa je tu še Hobbyhaeuschen :) V trgovinici sem že večkrat kupovala, s komunikacijo sem zelo zadovoljna in tako se v družbi otočank vračam. Tokraten nakup je bil kar velik, kljub temu, da smo zaradi dopusta trgovinice morale pošteno pohiteti, tako z nabiranjem kot plačilom. Poštnina je ponavadi ugodna, včasih da lastnica še kak dodaten popust. In tako se nam vsem splača.
Moj tokratni nakup je bil predvsem papir. In pa akrilni bloki za štampiljke.

Kmalu za tem prvim paketkom pa je prišel še en.. za hroščka :) No, pravzaprav sta bila dva. Končno so prišle Spellbindersove šablone za tage, skozi katere napelješ trak in dodatne tri šablone za embosiranje. Včasih je prav težko čakat na tele net nakupe.. izbereš, kupiš.. plačaš.. in potem čakaš, pa čakaš, pa še kar čakaš :))))))
No, danes sta me tako v nabiralniku pričakala paketek, v katerem so bili tagi, in obvestilo, da me na pošti čaka poškodovana pošiljka. Celo pot do pošte sem premišljevala, kaj takega sem naročila, da bi lahko poštarji uničili. Saj kakšna posebna umetnost to ni, ko včasih paketi izgledajo, kot da bi kdo nogomet igral z njimi :( Na srečo je bila poškodba le v obliki eteričnega olja, s katerim je bila prepojena polovica ovojnice. Sem bila čisto zadeta od vonja, dokler nisem vsega papirja vrgla stran. Šablone pa so na srečo plastične :)

Da ne bo izpadlo, kot da zapravljam le zase, na hitro pokažem še naslovnico knjige, ki jo je dobila moja 9letnica. Zelo rada riše, obiskuje tudi likovno šolo, zato se mi je zdela knjiga čisto prava zanjo. Odkar sem jo prinesla domov, jo samo lista, riše po navodilih, ugotavlja, kako super je :) Nakup, ki sem ga opravila tako sproti ob sprehodu skozi knjigarno, je definitivno dober.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...