12. avg. 2008

Motivacija za ustvarjanje

Ko prebereš, da kdo vsak dan pokuka na tvoj blog in pogreša kaj novega.. se najprej mogoče nasmehneš. Že takoj zatem pa ugotoviš, da je to pošten kompliment. Za katerega je treba biti hvaležen in se zanj tudi malce odkupiti :) Saj čestitke nastajajo, po delčkih, le sestavit jih je treba v končno obliko.
Enostavno se ne znam rešit novoletnih motivov :) mogoče tudi zato, ker so jih polni vsi albumi, blogi.. Tale motiv je čudovit in se mu nisem mogla upreti. Dokler ne dobim original štampiljke, pa sem se zadovoljila kar s printom. Ni prav, vem.. je pa hitro :)
Motiv je pobarvan z akrilnimi barvicami in hmm.. kako zadevi reči po slovensko.. vodnim čopičem?? Gre za čopič, ki ima za držalo posodico, v katero vliješ vodo, ta pa preko regulatorja počasi teče na dlačice. Ravno prav hitro :)
Motiv je okrašen s Sakura Stardust pisalom in Glaze prozornim pisalom. Cof na kapuci pa sem izdelala kar s snegom :)
Podlaga je oblikovana s pikasto šablono za hroščka. Pikice in robovi papirja pa so poudarjeni z blazinico za štampiljke. Z isto blazinico je obarvana tudi vijugica nad motivom. Rob pikaste podlage in vijuga sta dodatno okrašeni s Sakurinimi pisali. Moder, rahlo svetleč papir pod vijugo pa je iz zaloge, ki sem jo dobila v zamenjavo za fimo delčke za ogrlico od Polonce. Upam, da bo z delčki prav tako zadovoljna, kot jaz s papirjem :)
Vijuga je na podlago prilepljena s Sakurinim lepilom v svinčniku in pritrjena s til trakom, na katerega je obešena tibetan silver snežinka. Na sliki izpade rumenkasta :(
Ja, tudi nakitkarske zaloge pridejo prav pri čestitkah :)
Saj ne, da bi nameravala svojo nakitkarsko kariero zaključit, le časa ni dovolj za vse.

3 komentarji:

  1. Petya, kot vedno si se zelo potrudila pri čestitki. Z veseljem preberem kaj vse in kako si to uporabila, da je nastala takšna lepotička :)Le kako ti uspe tako natančno pobarvati pikice na reliefku?
    Pridna :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pikice je čisto enostavno pobarvati.. samo z blazinico za štampiljke podrgneš po izbočenih delih, pa je :)
    Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hi! Beautiful Christmas card!! Thank you for joining my Candy! Good luck;)
    Hugs, Camilla.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...