18. avg. 2010

Manjša sestrica

Model je enak torbici iz prejšnje objave, le ožja je. Široka samo 13 cm in visoka 14 cm.
Nekako mi trak tokrat ne paše zraven, čeprav imam narejenega :)

So pa barve v resnici veliko bolj ubite. Kdo bi razumel.. ponavadi fotografiram ponoči, je vse mračno, sivkasto.. in potem ponovno fotografiram podnevi.  Pri tem materialu bom kot kaže morala obrnit zgodbo in jo ponovno slikat zvečer, ko bo temno :))))


8 komentarjev:

  1. Uau, ta je pa le še lepša od modre.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je, meni je taka prav fantastična, tele barvni odtenki rdeče so super.
    Drugače pa, ja, tudi jaz imam probleme, ko slikam zvečer, sploh čestitke potegnejo vse na rumeno. Tako, da mi je lepše podnevi, ko je sonček ali vsaj dnevna svetloba.
    Morda mi je ravno zato tale tvoja torbica takoooo zeloooo všeč :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale model mi je pa res všeč. SPdoaj mace širši zgoraj ožji. ŽE nekaj časa premišljujem, da bi imela eno torbico za v tobico. Veš tako, da ko menjaš torbice samo vzameš ven torbico v kateri so vse drobnarije (ki jih v moji torbici velikanki ni malo). Sem pa opazial kako zelo natančno si naredila torbico - saj ne da druge nebi, ampak pri drugih nisem pazila, tokrat pa mi je prav v oči padlo. Je model nastal v tvoji glavi ali je kje na internetu najden?

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovite torbice si naredila (povzamem še tvoje prejšnje objave), Z njimi si me tako navdušila, da sem si kupila knjigo The perfec handmade bag:-) Všeč mi je tudi blago, ki ga uporabljaš, živahno, pozitivno, lepih barvnih kombinacij.
    Kar pa se slikanja tiče, vedno raje počakam dan, pa še takrat je problem. Sonce ne sme biti direktno, ker nastanejo sence, v senci je pretemno... Včasih naredim po 30 posnetkov za eno kaolikor tolkio v redu fotografijo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem za komentarje :)
    Fotografiranje mi sicer kar gre, sem pogruntala nastavitve fotoaparata, ampak tole blago.. grr.. na vsak način hoče biti bolj živobarvno in oranžkasto :)))))
    @ Tanja, tokrat je kroj kar iz glave, vendar na podlagi vseh podobnih torbic :) Enostavno mi je model všeč.
    @ Maja, me veseli, da boš tudi ti poskusila in verjamem, da ti bo šlo. Ja, tudi pri meni je kup fotografij za eno dobro :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ti si postala prava mojškra šivilja :) Čudoviti modra in rdeča torbica!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita je. Barva je udarna in super.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...