30. sep. 2008

Še druga Willow in nove perl vodenke

Danes sem šla na hitro, ker sem na bolniški zaradi hčere, po nekaj hrane v trgovino k najboljšemu sosedu in na polički opazila perl vodenke. Pa jih res nisem mogla pustit tam, nooo. Saj razumete, kajne :))) Še preden sem ostalo hrano zložila v hladilnik in omare, sem vodenke odprla in jih preizkusila.

Willow sem že včeraj pobarvala z navadnimi vodenkami iz hčerine zaloge, pa je svetlo roza prekrila črte, barve niso bile dovolj izrazite.. sem jo že skoraj vrgla v smeti, ker mi nikakor ni bila všeč. Danes pa sem šla čez že pobarvane hlače in pulover z novimi perl vodenkami, ki sem jih nanašala z vodnim čopičem. Wauuu, motiv je takoj izgledal bolje in si je zaslužil, da ga sestavim v čestitko.
Motiv sem izrezala z ovalno šablono in ShapeCutterjem. Roza podlaga pa je izrezana z nestijem in hroščkom. Osnova je drap papir, ki ga veliko uporabljam za izdelavo reliefkov. Nanj sem nalepila dva kosa scrapbook papirja v istih barvah, a različnih vzorcih. Rjav trak je izrezan z robom ene od ShapeCutterjevih šablon. Pikice sem izrezala s štanco v obliki klešč in jih prilepila s Sakurinim lepilom v pisalu. Vijugasta štampiljka je odtisnjena z Autumn Leaves štampiljko in rjavo blazinico.
Napis sem izdelala kar na računalniku, na zalogo. In ga izrezala s šablono za tage.


Uporabljeno:
Štampiljke: Whiff of Joy - Willow z vročo čokolado, Autumn Leaves Swirls
Papir: domače zaloge brez imena
Barve: vodenke in perl vodenke
Orodja: Fiskars rezalnik, Fiskars ShapeCutter rezilo in šablone, Fiskars štanca v obliki klešč, Cuttlebug, Spelbinders Nestabilities Scaloped Oval

3 komentarji:

  1. Uau, te perl vodenke so pa res fajn. Najbolj mi je všeč roza pulover, kar nekaj posebnega je. Spet ena čudovita čestitka.

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam z Bolho!! Res čudovita čestitka!!! Pearl barva na puloverju se že na fotki lepo vidi, kaj šele v živo.
    Aja: hvala, ker na koncu svojega opisa dodaš, kaj in od koga si vse uporabila!!!
    V pomoč vsem nam, ki capljamo za tabo :)

    OdgovoriIzbriši
  3. super je vse. in ti napisi, si mi dala idejo, da sem si dala duška in jih par napisala v wordu :) simpl, a fajn :)))

    pearl vodenke so pa še ena must have stvar na policah ustvarjalk :))

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...