29. sep. 2008

Pavza za markerje

Zadnje čase sem zaradi novih in novih Tria markerjev kar malce pozabila, da obstajajo tudi drugi načini barvanja, ki dajo prav tako lepe rezultate. Ob ustrezni količini treninga, ki meni še manjka :)
Tilda za to čestitko je pobarvana z navadnimi vodenkami (no, barve niso čisto navadne), ki sem si jih sposodila iz hčerine zaloge. Le da nisem barvala z navadnim čopičem, ampak sem uporabila Letrasetov vodni čopič. Tiste, ki ga še nimate, si lahko več o njem preberete na Letrasetovi strani.
Tildo sem najprej pobarvala, nato pa izrezala in na viola podlago pritrdila s 3D montažnim lepilom. Rob zelene podlage sem na eni strani okrasila s Fiskarsovo štanco za robove. Drobne izsekane rožice pa sem namesto, da bi jih vrgla stran, s Sakurinim lepilom v pisalu nalepila na viola podlago in v notranjost čestitke. Robovi viola in zelene podlage ter sredina rožic so okrašeni z belim Sakurinim pisalom. S stardust pisalom pa so pobarvana krila in je okrašena viola papirna rožica.
Rožici sta na podlago pritrjeni z viola razcepko. Svetlejši zelen papir je iz domačih zalog, ki sem jih uspela nahrčkati s pomočjo Jume, ki dela čudovite izdelke. In ima občasno kak list papirja viška :) Svetlo zelen papir in bela osnova sem obrezala s Fiskarsovo kotno štanco. Nato pa le še robove bele osnove mejčkeno posenčila z blazinico za štampiljke.


Uporabljeno:
Štampiljke: Magnolia Tilda iz jesenskega klub paketa
Papir: domače zaloge brez imena
Barve: vodenke, Sakura belo pisalo, Sakura Stardust prozorno pisalo
Dodatki: Prima papirnate rožice in razcepka (brad)
Orodja: Fiskars rezalnik, Fiskars štanca za rob z motivom marjetic,

1 komentar:

  1. uuu, prelepo barvanje; tudi brez tria markerjev ti gre super. pa všeč mi je ideja, kako si se poigravala s štanco :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...