29. nov. 2008

Enostavno

Že včeraj sem morala preizkusiti, kako se barva z distresserji in vodnim čopičem. Ni ravno najlažje, prav tako ni primerljivo z barvanjem z akvarelnimi barvicami, saj se črnilo hitreje suši in popravki niso možni. Kar se pozna tudi na tej Tildi.

Tilda je večinoma pobarvana z distresserji, le lase sem pobarvala z akvarelnimi barvicami. Cof na kapici sem embosirala z belim embosing prahom z bleščicami, krilca pa poudarila z Glossy Accents. Tildo sem izrezala s Fiskarsovim naprstnim skalpelom. Podlaga je vzorčast papir Basic Grey, ki sem ga s hroščkom in z vijugavo šablono najprej embosirala, nato pa izbočene dele pobrusila, da so vijuge postale bolj opazne. Po robu je papir senčen z distress blazinico in nacefran s škarjicami.
Ker mi je podlaga res všeč, mi jo je bilo škoda skrivati za dodatki. Dodala sem le dva natisnjena lističa.

Uporabljeno:
Štampiljka: Magnolia Tilda
Papir: drap osnova iz domačih zalog, vzorčasta podlaga iz paketa Basic Grey
Barve: Distress blazinice, bel embosing prah Bridal
Dodatki: lističa natisnjena doma
Lepilo: obojestransko lepilo Aero
Orodja: Fiskars naprstni skalpel, Fiskars rezalnik papirja, Cuttlebug in šablona z vijugami

5 komentarjev:

  1. Všeč, všeč. A da si s skalpelom jo izrezala?! Meni to ne uspe, moram s škarjicami, kar zna biti tudi zamudno, če je preveč detajlov, ki ven "štrlijo". :) Všeč mi je embosiran vzorčast papir. Se še nisem spravila tega probati.

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vauuu. Jaz sicer polovico tvojih opisov ne razumem, ker si deset svetlobnih let pred mano, kar se čestitk tiče :)) ampak všeč so mi pa prav vse.

    OdgovoriIzbriši
  3. Anja je pa točno moje misli napisala. No, saj ni pomembno, da bi razumela, kako je vse narejeno, važno, da jaz lahko občudujem čudovito voščilnico. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vau, dobro si se spomnila brušenje reliefka :) Res lepo izpade in kaj dodati (razen, zame lepo, pobarvane Tilde)bi bilo čisto odveč!

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni ne deluje čisto nič enostavno. In popolnoma se strinjam z anjo in suzy...zaenkrat sva še na različnih planetih:)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...