13. feb. 2009

Šesta v šesti :)

Na nekaj blogih sem bila tudi sama povabljena k sodelovanju v igrici. Torej se grem zapodit v šesto mapo s fotografijami in pokažem šesto po vrsti.


Fotografija okrasnega stebriča s trga v Livornu, v Italiji. Trg krasi kar nekaj takih stebričkov. V hotelu ob robu trga smo prespali noč pred odhodom trajekta na Korziko. To je bila ena tistih noči, ko misliš, da se boš po dolgi vožnji pošteno naspal, pa se vse obrne ravno nasprotno. V sobi, ki smo jo imeli rezervirano, je crknila klima. Pa se nismo dosti sekirali, smo upali, da ponoči vročina popusti in mislili imeti odprto okno. Na našo žalost pa je ravno tisto noč po kanalu med trgom in trdnjavo potekala regata, z močno osvetlitvijo, ozvočenjem in goro obiskovalcev. Do jutranjih ur. Ne vem, če sem spala eno uro.
Zjutraj pa nam je lastnik hotela za zajtrk postregel samo s sladkim toast kruhom in suho salamo. Bljak. Še dobro, da sta bili na drugi strani trga odprti dve pekarni. Tam pa smo nabrali dobrot za po poti.
V hotel se prav gotovo ne vrnemo več. Tudi mesto samo je tipično bogato pristaniško mesto. Nič posebnega.

Pofočkat pa nimam več katere, saj so bile že vse ustvarjalke pofočkane :) Če katera še ni bila, pa jo vabim k sodelovanju.

3 komentarji:

  1. O hudo :))) Pa ne fotka, ampak to, da sem mislila, da sem blog falila. Luštno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštno novo ozadje. Sem že mislila, da sem kje drugje:):):)
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe, tiste beline sem se že naveličala, pa sem pač malo zamenjala.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...