4. mar. 2009

Igračkanje brez pravega cilja

Vsake toliko se lotim papirja in motivov brez pametnega razloga. Samo zato, da preskusim kako tehniko, ki sem jo videla, kako štampiljko, kako barvo :)
In tako je nastal tale tag iz celega kupa polizdelkov. Enega sem morala celo odstranit, ker ni bil za nikamor :)
Najprej sem se lotila deklice. Da preverim obstojnost moje ljubezni do distresserjev, sem jo pobarvala s Tria markerji. :) Jaaa, še vedno imam rada distresserje. Markerji bodo že še prišli na vrsto. Malo kasneje so prišli na vrsto papirji. Nekaj distressov, nekaj štampiljk, valjček, pa VersaFine, pa razpokajoče in čez spet distressi. Ker mi je bil papir všeč, sem ga obrezala v obliko taga in dve plasti zlepila skupaj. Ter dodala deklico. Pa še tab na vrh in ga okrasila z zlatimi Liquid Pearls.
Potem pa sem na mizi zagledala posodico z gelom, ki sem ga kupila na sejmu, ne da bi vedela, čemu je namenjen :) Saj to še zdaj ne vem, ampak packa se pa super :)))))) Tag sem z obeh strani kar z lopatko neenakomerno napackala z belim gelom, ki naj bi postal prozoren. Tega, da bo razlil vse, kar je barv na vodni osnovi, pa res nisem predvidela :) Po treh dneh je gel res prozoren in celo lepi se ne več nič.
Je imel pa tag še vedno en moteč dodatek. In tega sem danes odstranila, nadomestila z senčenimi prima rožicami. Ki imajo za sredino bele Liquid Pearls.
Kaj bom s tagom, še ne vem :) Mi je pa všeč :)



Pa še pogled z druge strani, ki odkrije ves sijaj gel premaza :)

14 komentarjev:

  1. O tale tagec je pa čudovit! Super lepe barve si uporabila, pa deklica je sploh cotkana! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  2. Super lep tagec, ti pa tvoji ostanki. So vedno za ponucat , pa nastane mojstrovina. Moji so samo še za v koš. Ko bi jaz tako znala. Obvladaš distresse in markerje, pa še kaj, za kar sploh ne vem. Super si.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hudo :)
    tele Gorjuške so mi pa čedalje bolj všeč :))
    Kje so tisti dnevi, ko sem se samo slinila na Suzanninem blogu in etsyu ... zdaj jih pa imam doma :)))) in res je prav v veselje delati z njimi :)

    Gel je naredil en prav posebno prima učinek :) kot bi bilo prelakirano.

    OdgovoriIzbriši
  4. wow krasno - pužika seveda, so mi pa tiste trave tolk všeč - kak odtisek bi mela k mojem naročilu od zadnjič prosim :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav luškan tagec je prišel. Gel je pika na i, jaz ne vidim nič razpackanega, sicer pa tako mora bit, kajne? ;) Punčka je pravi cukr, laski prav profi pobarvani. Se mi zdi, da je najtežje narediti odseve na laseh, da zgledajo realno.
    Kaj bo z njim? Lahko mu natakneš mašno in ga obesiš na kakšno košaro, kot je to naredila Marlene.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ta tagec je čisto v stilu tvojega ozadja na blogu :) Si mislila na to, ko si ga delala? :) Res je čudovit in je bilo prav zanimivo brati, kako je nastajal in skozi kaj vse je "moral" iti, da je nastal takšen kot je.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasen tag! Ful si lepo packala. Mmm, tale štampiljka je pa ravno pravšnja za taka ozadja.:)
    lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lep tag si naredila!
    Meni je tudi odtis trave zelo enkraten:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti še kar packaj tako "brez razloga", najlepši izdelki se namreč vedno rodijo iz poizkusov in "napak". Tale brezrazložnik je fantastičen! Se strinjam s Heleno: paše k ozadju!

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako lep tagec.
    Ja, na kako darilo ga lahko obesiš, namesto voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovito packanje in končni izdelek. Rožice res naredijo svoje.

    OdgovoriIzbriši
  12. Prav lepo si ga "napackala" s tem gelom, da se takooo sveti in če ne veš, kaj bi z njim...ti lahko povem, da se ga prav nič ne bi branila :) Tehnika je super!

    OdgovoriIzbriši
  13. Meni je tudi izjemno všeč - imam rada temno bordo rdečo, pa da se sveti mi je tudi lepo. Ima pa sigurno namen -če drugega ne, gor si spočiješ oči.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...