4. avg. 2009

Z dečvo se kdaj pa kdaj tudi ne strinjava :)

Ko sem sestavljala tele zadnje kvačkanke, je dečva ves čas hodila okoli mene in spraševala: A tale je pa zame.... a pol je pa tale zame???? Odgovor, da so vse zame in da to pravzaprav ni stil ogrlic za desetletnico, ji nikakor ni bil všeč.
Saj bi morala vedet, da bo kmalu sledil bolj po otroško užaljen: Saaaaj, nikoli nič zame ne narediš, vedno samo zase in za prijateljice delaš.. z obvezno na dol obrnjeno šobo in nadvse užaljenim pogledom.
Da bi jo potolažila, sem ji včeraj ponudila, da ji naredim bolj njenim letom primerno ogrlico.

Za prvo sem samo premečkala en polikakec, odtisnila štampiljko z nakazanimi cvetovi in izrezala obesek. Spečenemu sem malo popackala vdrte dele vzorca z roza akrilno barvo in zavezala vrvico.. pa je bilo.


Za drug obesek si je med starimi poliklobasicami v hladilniku izbrala en res star vzorček. Zdelo se mi je, da oblečenemu obesku nekaj manjka, tako da sem mu dodala še eno belo rožico. Tudi tega sem le obesila na bombažno vrvico in je že šel.


Vseeno pa si ne delam utvar, da ne bo še kdaj pa kdaj, ko me ne bo doma, zavila med moje škatlice in poskušala moje ogrlice. :)

7 komentarjev:

  1. Mislim, da bo tvoja dečva zdaj glavna z vsemi temi prelepimi ogrlicami ... posebaj zanimiva je zadnja z rožico ... mi je multi všeč ... kar pa zadeva najnovejšo objavo ... se ne bom oglašala, ker se stakimi izivi res ne počutim na ti ... zato bom stvar prepustila kar strokovnjakinjam za izzive ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tile bi pa še jaz nosila in verjamem, da je tvoja hči zelo zadovoljna z njima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ob a obeska sta zelo lepa , drugi mi je še bolj všeč, bolj poleten To bo dečva nobel:):):)

    OdgovoriIzbriši
  4. čisto iskreno-prelep obesek, ravno primeren za hčerko, ampak verjemi, da bo še velikokrat sprobala ravno tvoje, ker tisti so vedno bolj zanimivi. sem biola sama v teh letih ista :))) hotela sem biti odrasla. ampak edino prov je, da smo 'otročji' čim dlje in da otrok doživi čim več otroškosti.

    super mami :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ha, tako je tudi pri meni, ko delam s perlicami in pride mlajša sestrica, ja za koga je pa to? Pa to? Pa ji odgovorim, da zame, je isto užaljena, dolgi nos,... Pa ji rečem, da lahko sama naredi (vsaj zapestnico), ker je že dovolj stara, in potem začne in se ji ne, da več in pusti nedokončano. In potem jo dokončam jaz, ker ne morem gledat kako bi cel teden ležala na mizi =)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...