17. mar. 2010

Ici pici miceno

Ena od prijaznih udeleženk online tečaja Norah's Faces mi je poslala nekaj mini platenc 7 x 7 cm za pokušino, ker nisem verjela, da se tako majhna platna sploh dobijo. Vsaj pri nas jih še nisem zasledila :)
Pa sem komaj spravila v tele okvirje obraz, ga pobarvala, čeprav je vse skupaj natlačeno in okrasila z rožami - starimi dečvinimi tatuji.
Ko se je slikica posušila, sem jo premazala s hladnim voskom in ga razlila s heat gun-om. Meni je otip prav všeč. Čeprav bo res suh šele čez par dni. Takrat pa ga bom lahko tudi do konca spolirala.



Thank you, sweet Manon, for sending me those tiny canvases.

17 komentarjev:

  1. Hi Sonja! Your mini canvas is so pretty! I enjoy working on smaller pieces too. Thanks so much for your sweet visit as always! Glad to know there are more night owls creating at times. Blessings to you and your sweet daughter! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako malo, miceno, pa kako ti rata?

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo luštno! Za platna se mi pa zdi, da sem jih videla v Obiju. Ali pa se motim. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti pa dobro napreduješ s tem tečajem. Ampak na tako miceno platence spravit toliko robe....wow!

    OdgovoriIzbriši
  5. Že to je umetnost držati tako malo platno, ti pa še rišeš gor. Moj poklon.

    OdgovoriIzbriši
  6. Le kako ti uspe vse to spravit na 7x7 cm? No, očitno ti, a ne. Tvoje pupe so res luštne in prav vidi se, da v tem uživaš.

    OdgovoriIzbriši
  7. Uh, Sonja, le kako tu uspe pričarati toliko na tako majhen košček platna? Noro dobro!

    OdgovoriIzbriši
  8. Prav platenc mislim, da tako majhnih še nisem videla, videla pa sem tista, ki so napeta na ploščo. Še manjša, 4x4. Ampak - kje?? Nikakor se ne morem spomniti. Če se spomnim, javim :)

    OdgovoriIzbriši
  9. O si prav težko predstavljam kako lahko vse to narediš na tako malo platno. Super izziv po moje. Res bi bilo zanimivo to držati v roki. Krasna je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala za komentarčke. Še meni ni bilo čisto jasno, al bo šlo al ne :) Le malo spackano mi vse deluje.. ampak jih imam še nekaj :) bo za vajo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Sonja,

    tudi pri nas se dobijo tako majčekeni (in tudi manjši) platenčki. Jaz sem jih pred časom kupila v Artu v City Parku. Je pa res, da jih nimajo redno na zalogi. Če ti bo odgovarjalo delo na tako majhnem platnu, jih lahko malo povprašaš. JAz ponavadi tako majhna platna uporabljam kot del veliekga platna - enostavno jih nalepim gor in tako dobim zanimiv 3D efekt.

    OdgovoriIzbriši
  12. tudi manjša platenca se dobijo, mene samo moti, ker so tako slabo napeta, da je joj, se jih pa težko bolj "našpona" :)
    slikca je cart. cart cart :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Uf, tole je pa že "tumač" za mene, saj so tele tvoje slike svetovne. Na tako majhno platno si spravila veliko umetnino.

    OdgovoriIzbriši
  14. Ful je luštna. Všeč mi je, ker je tako majhna:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Ti pa nisi normalna! A si vidla kolk mejčken je platenček?!

    ;) Bravo bejbi, super, ma kaj super, več kot super ti gre tole :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...