6. avg. 2012

Domek za pisala

Ne vem, kako je z vami, ampak jaz stalno iščem pisala po torbici. Še ko jih pospravim v poseben žepek, ga pozabim zapret, pa spet pobegnejo. Tako sem si naredila ploščato puščico za pisala. S pomočjo papirja za transfer na blago sem na platno prenesla eno od mojih motivacijskih kartic in jo všila med tanek jeans. Še medvloga in bombažna podloga, pa je. Ker sem preveč hitela in ob tem naredila nekaj neumnih začetniških napak, bo tale res ostala moja. Imam pa še kakšno v planu.






Using t-shirt transfer paper I've transfered scan of a motivation card to cotton fabric. Added some jeans and bating... and here it is, my new pencil case. Reminding me: Be nice to yourself.

11 komentarjev:

  1. Lepa puščica!A dej, dej, ti pa napake? Kje???

    OdgovoriIzbriši
  2. waaaaaw a tale tvoja risaba je tudi na blago narejena?! tole je res lepo in barvna kombinacija je res lepa. ja in jaz sem ista ... jaz ne iščem samo pisal, ampak vse kar je v trbici nikoli nič ne najdem in brskam po njej za vsem kot ena kura ponavadi :)))) mogoče bi pa si morala kaj podobnega kot ti umislit :) LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Alenka, so napakice, so.. samo vidi se jih ne :)
    Mojca, to je transfer fotografije na blago. Kot bi npr. delala transfer na kako majico. Zadnje čase so moderne tudi šoping vrečke z nalikanimi motivi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sonja, super si tole sešila! Pri šivanju je pa itak tako, da tudi po dolgi kilometrini vsake toliko kašna začetniška 'uleti':)

    OdgovoriIzbriši
  5. Če pišeš, da je kakšna napakica, bo že držalo, čeprav je ni videti :)
    Čudovito torbico za pisala si naredila. To, da je na njej še tvoja slika, je enkratno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita torbica za pisala je nastala in tale tvoj motiv je zelo lepo :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaaaaaa, to je super ideja, ker jih tudi jaz neprestano iščem. In krasna je in tako mi je všeč, ko si daš take fajne spodbudne besede. Zelo zelo zelo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  8. Res super peresnica. Tudi sama vedno iščem pisala po torbici.

    OdgovoriIzbriši
  9. O perfektna ideja, jaz bi rabila kar nekaj takih za v mojo torbico. Čudovito je izpadlo in napak sploh ni videti...

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...