20. jan. 2009

Ko si nekaj vtepem v glavo..

.. ponavadi tako dolgo iščem, da najdem :) Tako je bilo z mojo novo štanco Stampin Up Round Tab. Ravno veliko jih ni na ebayu, pa še tiste so omejene večinoma na dostavo po ZDA, ali pa je cena dostave tako visoka, da se mi ne zdi upravičena. Pa je le uspelo.. in zdaj je moja :) Nič posebnega, vem, ampak igračka, ki sem si jo želela, ki sem jo že dolgo gledala po tujih blogih.


Uporabila sem jo na moji novi čestitki. Štampiljko Missy sem že pred časom kupila rabljeno preko neta. Deklica je enostavna, vendar simpatična. Pobarvana je z distresserji. Čevlji so "polakirani" s Sakurinim Glaze Clear pisalom, sredine rožic poudarjene z Glossy Accents, mašna pa je dobila nekaj bleščic Sticklesov. Tab in roza podlaga sta okrašena z rožičastimi odtisi, ki so narejeni z VersaMark blazinico, ki odtise naredi le malo intenzivnejše barve kot je osnovna barva. Na tab sem le še pripela eyelet, napeljala trak in se lotila lepljenja. Pred lepljenjem pa sem še vse robove senčila z distress blazinico. Pa je čestitka narejena :)

Uporabljeno:
Štampiljka: Missy, Scrappy Cat rožica
Papir: roza in modra osnova iz domačih zalog, vzorčasti skrapbook papirji iz neznanih domačih zalog
Barve: VersaFine black onys, distresserji (Tattered rose, broken china, fired brick, antique linen, vintage photo), Stickles bleščice, Glossy Accents, Sakura Glaze Clear pisalo, VersaMark
Dodatki: eyelet, bel trak iz Mullerja
Lepilo: dvostransko lepilo Aero
Orodja: Fiskars rezalnik papirja, Fiskars orodje za izdelavo luknjic in pritrjevanje eyeletso, Stampin Up Round Tab luknjač

12 komentarjev:

  1. kot vedno lepo in samo tvoje:)

    p.s.: samo za tole tvojo novo igraško pa lahko rečem, da je pa res ne rabim:)hihi:)vsaj nekaj:)

    OdgovoriIzbriši
  2. oooo kok je lepa, lepo uporabna tale tvoja nova igrača! Ja če bi imela vse tiste smeškote, bi vidla kaj delam zdaj, se slinim! Saj nekega dne bom zrasla in bom kot ti tako dobra v vsem! :))
    Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna čestitka. Missy si prav lepo pobarvala. Moram priznati, da si nisem ravno predstavljala to tvojo novo igračko kot uporabno, potem sem pa pogledala na linke, ki si jih dala na Otočku in tudi ta tvoja čestitka, prav lepo izpade.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz tudi že nekaj časa iščem tole štanco - super nakup. Je zelo uporabna.
    Čestitka je pa tako ali tako za pojest cort.

    OdgovoriIzbriši
  5. o, še ena zelo luštna čestitka,

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz sem na tujih blogih občudovala ta dodatek k čestitkam. Me veseli, da si uspela dobiti štanco. Čestitka pa - oh in ah lepa :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako luštna mala navihanka :))In super pripomoček ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Odtis mi je tako dobro pobarvan, da ga kar z odprtimi ustmi občudujem! Štanca je pa itak super. Sem jo pred časom tudi sama gledala, ampak sem se prepričala da je ne rabim. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita in tako barvno usklajena.
    Za novi pripomoček sem pa čisto preprosto ....."FOUŠ" :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Spet jaz, imam pa eno lepo nagradico zate na blogu! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  11. Diši po pomladi - enkratna barvna kombinacija. Čestitam za novi pripomoček. Verjamem, da ga bodo tvoje spretne rokice pridno uporabljale.
    Lp!

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...