7. sep. 2009

Rada pridem domov

Saj imam rada tudi službo, ni le neka nepotrebna tlaka; ravno zdaj delam na res ustvarjalnem projektu; danes sem bila na sestanku, kjer sem lahko posredovala znanje, ki ga sicer ne morem.. ampak prit domov mi je vsak dan posebej super :)
V našem mini stanovanjcu lahko ustvarjam, lenarim.. ja, tudi pospravljam, kuham :) Ampak tisto res bistveno je prvo na spisku in to šele zadnjih nekaj let. Prej se je vse vrtelo okoli reči, ki bi jih morala počet, skoraj nič pa okoli tega, v čem uživam. Res je stanovanje manj pospravljeno, poleg dečvine je zdaj polno še moje ustvarjalne krame.. ampak se imam pa bolje.

Danes sta mi prihod domov polepšali dve stvari.

Prva je slika, ki mi jo je dečva naslikala po prihodu iz šole. Čisto moja, polna barv..



Druga pa je bila knjiga Donne Kato, ki sem jo kupila preko neta. Skoraj nerodno mi je, ko se spomnim, kako površno, brez zanimanja sem pred časom (ko sem bila v čestitkanju) prelistala eno njenih knjig. Danes pa se mi je po hitrem listanju knjiga zdela pravi zaklad. Grem še naprej listat :)

10 komentarjev:

  1. Zanimivo...pri meni je ravno ta knjiga že kako leto nazaj več ali manj na sebi nabirala prah, dokler jo nisem vrnila S.
    Imela sem jo sicer namen podrobno pregledati...pa je nisem. Pogledala sem slikice, mogoče prebrala eno ali 2 stvari in jo zaprla. Nekako me je pustila hladno, brez kakega novega navdiha...skratka nič ni premaknila v meni. Hecno kako smo si različni.
    Vrjamem, da je zate cel zaklad, ki ga boš do konca izkoristila...in da bo na ta račun nastalo en kup lepih izdelkov.Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri meni je pa ena druga poli knjiga nabirala prah, dokler je nisem vrnila S. :))))))))))))) Tale je pač prišla pravi čas.. kdaj drugič verjetno tudi ne bi bila zanimiva :)

    OdgovoriIzbriši
  3. To bo novosti in novega preiskušanja:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zopet bomo lahko pasli učke na novih mojstrovinah po tej knigi ;). Slika tvoje dečve je pa res lepa, prava poživitev in popestritev v mavričnih barvah.

    OdgovoriIzbriši
  5. UŽIVAJ :)))
    Slikca je pa res zakon.

    OdgovoriIzbriši
  6. Že od zunaj kniga čist hudo zgleda ... sem prav firbčna kakšna more bit šele njena notranjost ... dečva pa tud pridna ...

    OdgovoriIzbriši
  7. No, to bo še zanimivo, jaz sem poleti izbrala eno drugo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zaradi takšne risbice je nedvoumno luštno priti domov. Je prava umetnica.

    Ta knjiga je tudi do mene očitno prišla prekmalu. Bolj kot ne se že dve leti na njen nabira prah, vsake toliko časa jo malo prelistam. Jaz potrebujem bolj takšno za telebane: primi to, premaži s tem, ...

    OdgovoriIzbriši
  9. A ni zanimivo, pri S. se na več takih knjigah nabira prah. Ker S. enostavno nima časa za vse kar bi rada. Še dobr da jo trenutno poli ne mika.
    Sonja, S. ma še kako od Donne, tko da pridi kej na kavico :)

    OdgovoriIzbriši
  10. A ja...a tko?!?...a sam Sonja žih na kufe pride....kaka je ta S ratala?!?
    Že prou...zdej grem pa na lustr jokat, pa vse igrače bom sabo vzela...pa nikol več ne pridem dol...:P

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...