23. nov. 2008

Ko napadejo virusi

Ko je ravno zgledalo, da bom z dolgovi (poštarskimi, ustvarjalnimi..) počasi prišla na zeleno vejo, so me prejšnji teden napadli virusi. Paketek je sestavljalo malo vročine, prebavnih motenj, najbolj moteč pa je boleč hrbet. Razloga za "heksenšus" se ne spomnim nobenega, zato pa nič manj ne boli.. še danes. Meni gre sicer na bolje, zato pa je danes ponoči začela bruhati hčera :( Videti je prav grozna, kot kakšna maska za noč čarovnic z belim obrazom in črno obrobljenimi očmi.
In tako se mi med njenimi napadi ne da kaj dosti početi. Sedim zraven nje, ji merim vročino, čistim, perem.. hvala bogu za sušilca, sicer ne bi imeli kje spati in s čem se pokriti. Jedli danes očitno ne bova nič. Kaja ne zmore obdržati ničesar v sebi, meni vse smrdi.

Da ne bom le tarnala, pa vam lahko pokažem še en obesek za mobitel, ki sem ga včeraj popoldan naredila s skrčljivo folijo. Včeraj je na hitro prišla na obisk oz. po nekaj poštarskih paketkov Sandra, ki je za domačo nalogo dobila drugi odtis :)
Grem pogledat, če ga je že pokazala, samo tole objavim. Tule je :)

Tilda je odtisnjena s StazOn-om na hrapavo stran Frosties skrčljive folije (Shrinkies). Odtis je pobarvan z vodnimi barvicami in perl vodenkami, nato pa skrčen s pomočjo moje pink pištolce.
Skrčenega sem potem na zadnji strani, kjer je barva, prevlekla še s 3D medijem, zaradi katerega je obesek postal prozoren. Sicer je mlečen. Za primerjavo, koliko se folija skrči, pa sem fotografirala še štampiljko.

6 komentarjev:

  1. Super, enkratno. Sem že pri Sandri občudovala to Tildiko in tvoje je prav tako krasna. Ta primerjava pa tako impresionira. :)

    Pozdrav tebi in tvoji Kaji, upam da bosta kmalu zdravi.

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kulsko, pa cist micena rata :) Jaz bi sicer na mobitel rabila obesit kaksno kosmato stvarcico, ki bi imela premer vsaj 6 centi in bi bila po moznosti fluorescentna, ker imam vedno velike tezave najti tega malega tankega cingljajocega vragca v torbici.

    Pa upam, da se pocajtate pri bajti cimprej, da bos se kaj pokazala :)
    LP; tulpika

    OdgovoriIzbriši
  3. Super je! Točno takšna, kot sem si predstavljala, da bi morala biti, ko sem sprobala skrčit neke ostanke folije od hčerinega kompleta. Zdaj pa čakam poštarja (seveda sem jo naročila), potem bo pa še en segment novoletnih darilc rešen...

    Vama pa želim, da bi šli virusi hitro stran.

    mravljica

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vsem za lepe želje, tudi jaz upam, da se dete kmalu pozdravi. Ni luštno :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz sem v zaostanku z blogi, pa ... upam, da je zdaj že čisto v redu. Moja skoraj soimenjakinja :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Evo, še tukaj dodam svoj komentar (ker sem ga tut pri sandri :))...Tko super ideja s tole skrčljivo folijo! Res ponucna ideja. Pa tako krasno izgleda pri obeh!

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...