8. nov. 2008

Čudovit dan za srečanje

V organizaciji Gumbka in pomočnice Iris je danes potekalo srečanje ustvarjalk z Otoka zakladov. Gumbek nas je vse opremila z luštnimi ježki, Iris je poskrbela za zelo dobro joto, Novatanja pa je poskrbela za naše zdravje v bodoče z mešanico domačega jabolčnega kisa in medu.
Srečanje je bilo kot vedno glasno, nasmejano, polno ustvarjanja, prikazov. Ja, definitivno še pridem :) Bejbe, rada vas mam, ker polepšate kak takle dan in poskrbite, da je popoln odklop od vseh vsakodnevnih skrbi.
Malce bolj pa sem imela danes rada organizatorko, ki je zato dobila tole mini knjigico. Hehe, nekaj nas je bilo, ki smo jo založile s knjigicami, tako da bo imela zdaj kar nekaj izbire, kam zapisovati :)


Na srečanju smo menjali tudi Swap koledarjev, ki sem ga organizirala. Žal sem ravno kot organizatorka malce zatajila, saj sem hotela izdelati koledarček iz več zlepljenih plasti papirja. Za lepljenje sem prvič uporabila hitro sušeče Rayherjevo lepilo za ustvarjanje. Presneta reč je ob sušenju pošteno ukrivila papir, ko sem ga poskušala poravnati, pa je papir odstopil. Lepilo je enostavno popustilo :( Bila sem pošteno razočarana, vendar nisem imela več dovolj časa za popravilo ali izdelavo novega. Kar nekaj na pol pa nimam navade prinest. Se mi ne zdi fer do vseh ostalih, ki se potrudijo. Zato sem se iz žrebanja izločila.

V organizaciji Mravljice72 pa smo menjale tudi Swap viola čestitk. Grrrr.. prav pošteno sem se morala potrudit, da nisem dodala še kakšne barve :) Tole je bil moj prispevek.

7 komentarjev:

  1. Jaaaaaaaa, tale knjigica je moja in samo moja. Najlepša hvala za tole! Odlična je.

    Je pa res, da sem dobila tri ali štiri blokce in vsak je po svoje fantastičen. Še enkrat hvala. :)


    Aja, imela sem priložnost pogledat te tvoje umetnije v živo in naj še tule dodam, da so res vrhunske in te čist razumem, da jih obdržiš doma, ker jaz tudi ne bi mogla kaj takega dati iz rok. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa knjigica, še lepša čestitka! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, je kjutkana knjizica. Nic, je ze odloceno, da se moram ob priliki tudi s takim projektom spopasti :))))
    Voscilnica pa je tudi nadkulska. Ma, v bistvu so mi bile tokrat pa res cisto vse tako vsec, da bi jih imela za domov in gledala, gledala :)
    Zal mi je pa za tvoj koledar, pa ga vseeno pokazi, da se malo poslinimo. Jaz sem jih videla samo nekaj, kot vedno, sem pol zamudila :)
    Bi si morala katera omisliti se video knjigo in vse posneti in potem bi na vmesnem srecanju lahko to pogledali :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, itak, da je knjigica čudovita! Gumbek, čestitam za tako lepo darilo! :)

    Čestitka je pa tudi zelo kjuti. Hehe, da si se morala truditi, da nisi dodala še kakšne barve???? Le zakaj? Saj je že tako prava lepotička!

    OdgovoriIzbriši
  5. Jooooj, kok cart sta :)))

    Tele tvoje knjigice ... mislim, karkoli bi rekla, bi premalo rekla :))) .... ampak čestitka je pa tko cartlih :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Oboje je čudovito. Če bi bili tisti otoški smeški tuakj,bi takole naredila :love:
    :o)

    OdgovoriIzbriši
  7. MOJA čestitka!!!
    (A veste, da sem jaz imela v 2. letniku srednje šole viola leto?! Vse e blo viola... (svetlo) viola hlače pa zraven biola pulover in, kar je blo men najbolj všeč - temno viola šminka na ustnicah in očeh! Sestra je norela od gnusa, mami je pa v nedeljo zjutraj, ko sem se tako "zrihtala" za k maši, samo skomignila z rameni in rekla, da bo že minilo... pa je res :D Ampak viola mi je pa še zmeraj ena najljubših barv)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...