12. jun. 2010

Hecna ponudba - skoraj zašite otroške hlače

Tokratna ponudba je malo hecna :)

Pred časom, ne vem točno kdaj, sem hčeri začela delat 3/4 hlače, ki jim manjka samo še rob z elastiko. Pa so ji preozke čez rit in jih zato, točno take kot so, ponujam komurkoli, ki jih bo dokončal in uporabil doma. Ne preprodal naprej, prosim.
In ne, ne ljubi se mi jih končat namesto koga drugega.. točno take kot so, gredo naprej ali pa v koš.

Barva je taka, kot v spodnjem desnem kotu fotografije. Šivi sivi, zvezdice srebrne. Širina hlačnice v najširšem delu pod razkorakom 28 cm, širina hlač v višini bokov 47 cm. Dolžina hlačnice na notranji strani od razkoraka 48 cm.

Hlače dobi tista, ki se prva javi tule, na blogu. Če se kakšna bo :))

5 komentarjev:

  1. se javim:) mislim, da bodo moji nečakinji prav prišle:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoje so :) se morava samo še za dostavo zmenit :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Fajn ,da si dobila kandidatko, katera jih bo uporabila.Jaz sam komentiram,ker so moji otroci preveliki ali pa napačnega spola za take luštne hlače.Hotela sem sam povedat, da vem kako je, ko se z določenim izdelkom trudiš , potem pa nekje na pol poti ugotoviš, da ne ustrezajo več, nakar delovna unema izgine in izdelek ostane nedokončan.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uhh, Lili, takih reči je bilo pri nas dosti in jih verjetno še nekaj je po omarah. Nekaj pa sem jih na pol narejenih dala naprej mamici, ki zna šivat :) Saj res, pa eno bombažno jopčko sem nekoč delala in je tudi predolgo trajalo.
    Kaj čem, ko pa dečva tako raste.

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...