17. jan. 2010

Čas za bombonček tudi pri meni

BOMBONČEK ZAKLJUČEN


Ne tako dolgo nazaj sem si rekla: Ko bom blizu 50tisočke, pa razpišem bombonček. :) Pa me je prehitel, sploh nisem opazila kdaj ste preskočile 50.000 obisk na mojem blogu.
Hvala, ker ste tako pogoste obiskovalke mojega bloga. Brez vas sploh ne bi bilo luštno blogat.

Zdaj pa tisto, najbolj pomembno :)
Tokrat nagrada ne bo ustvarjalni material, ampak knjigica po želji izžrebanke.




Pogoj za sodelovanje je zgolj komentar pod to objavo. Nimam pa nič proti, če o bombončku še kje objavite kako dobro besedo.
V komentarju prosim napišite vsaj:
- v kakšni barvi bi si najbolj želele izdelano knjigico in
- bi raje imele mapice za fotografije ali zapise.. ali pa vam bolj prav pridejo lističi.
Lahko pa se spomnite še česa, kar vam je pri knjigicah všeč ali pa vas moti. 

Izžrebanka bo dobila knjigico v skladu z navedenim.

Da se lahko kmalu lotim dela, vam ne bom dala kaj preveč časa za prijavo.. Žrebam v petek, 22.1.2010, zvečer.

59 komentarjev:

  1. pa sem enkrat prva. Vedno raje imam bonbončke, čeravno nikoli nič ne dobim, je pa lepo sodelovati. Ja meni ljuba je zelena, rjava, modra in bež barva, pa tudi ostale so mi všeč v dobri kombinaciji :), če bi jaz dobila to knjigico, bi si želela v njej veliko listkov, za zapis malenkosti in NUJNO NAREDI stvari.
    Sonja hvala za bonbonček in lp :) :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Waw tole je pa čudovito. Res potrebujem knjigico. Zelo rada imam črno, modro in roza barvo, če zmagam bi rada imela veliko listov za zapiske. Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe, moja idealna knjigica bi bila v roza odtenkih, prepletena s pastelno zeleno, sivo ... Imela bi nekaj lističev in kak žepek oz. mapico za skrivanje določenih papiratih reči :)

    OdgovoriIzbriši
  4. OO, tukaj pa moram biti zraven, saj že dolgo občudujem tvoje knjigice.
    Imela bi knjigico za zapiske, vau, idealno za kako faks pribeležko. v pastelnih barvah, bolj na rozi stil :) pa kaka luštna tildika gor, tako, čim bolj kičasto :)

    OdgovoriIzbriši
  5. No se bom pa še jest zagrebla,čeprav tudi brez sladkarij rada pogledam tvoj blog.Jest bi tudi knjigico za zapiske z veliko listi(spomin me vedno bolj matra):)všeč pa so mi rjavi odtenki;no pa sej o tem baje že ptiči čivkajo:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, za eno tvojo luštno knjigico se pa tudi jaz z veseljem zagrebem! Barve - vsi odtenki rjave, črna, bela, rdeča, olivno zelena :) In listi za zabeležke bodo najbolj prav prišli! :) Pa ne prevelika, taka za v torbico :)
    Hvala za priložnost!

    OdgovoriIzbriši
  7. Nujno, nujno, nujno rabim eno kjut knjigico za recepte. Zelena, modra, rjava, oranžna so fajn barve, prav bi mi pa prišli listi. Da končno enkrat vse recepte, ki jih imam načečkane po ne vem kolkih zvezkih, uredim in spravim v eno kjut knjigico :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za 50tisočko! Tudi jaz se postavljam v vrsto za darilce, vesela pa bi bila knjigice z prostorom za 12 fotografij in še kakšnim žepkom, za mojega malega škratka. ;-)) Barve in vsega ostalega ne bom niti naštevala, ker ti itak vedno najdeš take perfektno lušne kombinacije. ;-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja, hitro se obrnejo številke, sploh ko nas razveseljuješ s takimi lepimi rečmi. In te tvoje knjigice so res oh-in-sploh.
    Meni je padla v oči ta tazadnja - za fanta, živih barv in z raznolikimi mapicami, kjer lahko shraniš to in ono.
    Hvala za priložnost in še na mnogo "hit-ov" ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Normalno, da se grebem še jaz.Bom kar izbirčna, ker vidim, da obvladaš vse.Barve so lahko vse, mogoče ne črne in hudo temnih ne.Notri mora biti kakšna mapica, pa kakšni listi, tko lepo "okrancljani", pa lahko tudi par takih navadnih za zapiske:):):)Evo sama si kriva, kaj pa spašuješ, kaj hočem:):):)

    OdgovoriIzbriši
  11. Mimo take ponudbe pa ne morem kar tako, zato se še jaz postavim v vrsto. Torej- če se mi slučajno nasmehne sreča in bom srečna izžrebanka jaz, bi imela knjigico z žepki za slike pa mogoče malo prostorčka za kaj napisat kje zraven. Barve pa ne bom izbrala, ker tvoje kombinacije so itak vedno lušne. Aja, pa čestitke za tako število obiskov!

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za lepo številko obiskov! Sem ji tudi jaz malo pripomogla, ker se k tebi vedno rada vračam.
    Če pa bi me doletela še taka sreča, da bi dobila tvojo knjigico, bi bila zadovoljna s katerokoli, ker so mi barve zelo všeč. Ampak če smem že izbirat, pa bi želela kombinacijo rjave, olivno zelene in roza. ;)
    Hvala in veselo ustvarjaj še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  13. Čeprav vem, da bo vrsta dolga, mislim, da je ta bombonček zame. In če boš naredila knjigico takšno, kot bi jo zase, vem, da bo prekrasna. Tako kot vse, česar se lotiš. Pa čestitke za 50... . Kar hitro se vrti tvoj števec.

    OdgovoriIzbriši
  14. Jaz se tudi grebem :))))) ma me lahko presenetiš za moj rd v rjavo-oranžno-olivno-temnordeči barvi :))))))))

    OdgovoriIzbriši
  15. zame definitinno pridejo vpoštev zeleni odtenki ;)pa za pisat..
    ćestitam za tako lep obisk!

    OdgovoriIzbriši
  16. Uuuu, že preko 50.000 obiskov. Čestitam!
    Knjigico, kot jih delaš ti, bi že imela. Z veseljem bi si jo dala v torbico in napisala vanjo kaj pomembnega. In ko bi v rokah držala čudovito beležko v zemeljskih tonih, bi bil dan kar malo lepši :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Najprej čestitke. O lepo darilce, ja jaz bi imala vijola knjigico za recepte :-))

    OdgovoriIzbriši
  18. Uaaau, ravno včeraj sem razmišljala, kako bi ti bilo fino spet enkrat kukat pod roke, npr. ko ustvarjaš tele najtaboljčudovite knjigice. Če pa bi eno celo dobila v dar, bi pa vriskala!! Torej, jaz imam resnično rada vse barve, razen modra mi ni preveč blizu. Sicer pa po tvojih izdelkih sodeč, imava precej podoben okus. Bi pa imela tako knjigico za fotke in kakšen kratek komentarček zraven.
    Hvala za tale sladkorček:)
    LP Dekca

    OdgovoriIzbriši
  19. No, zdaj se pa še za tale cukrček grebem. Najprej seveda čestitke za tako številčen obisk. Precej sem menda tudi sama prispevala, ker pač rada zaidem na tvoj vedno zanimiv blog.

    Allora, če lahko sanjam, da me izžrebaš in si celo zmislim, kaj bi rada imela ... hmmmm, eno tako žepkasto knjigico, da lahko notri zataknem kako fotko ali pa sporočilo. Barve pa kake kičasto spomladansko vesele :-)

    OdgovoriIzbriši
  20. Ja iskrene čestitke ob tej ogromni številki, sicer pa, itak ni dvoma, radi pridemo, ker vedno vidimo kaj zanimivega, novega, pisanega. Meni so se najbolj dopadle barve tistega kofetarskega, drugače pa so mi bili zelo všeč predalčki tega zadnjega s fantkom.

    OdgovoriIzbriši
  21. najprej moram povedati, da tvoj blog znova in znova obiskujem in me znova in znova presenečaš s svojimi idejami. Iz česa vse ti uspe nagruntati nekaj lepega in uporabnega.

    Jaz bi imela knjigico za zapiske. Obvezno oranžno v kombinaciji s katerokoli drugo barvo, tam nisem več tako izbirčna. Pa metuljčki. Veliko metuljčkov imam rada. No pravzaprav mam na ustvarjalnih zadevah rada vse kar je povezano z živalskim svetom:P Tudi kak žepek za kakšen papirček, ki mimogrede pripotuje mimo bi prav prišel.

    OdgovoriIzbriši
  22. Čestitke za število obiskov. Vse tvoje knjigice so prekrasne. Če bom izžrebana, so moje želje: kakšna rjavo - roza kombinacija, knjigica z žepki, za kakšno fotografijo, kakšen zapis...

    OdgovoriIzbriši
  23. Take punudbe pa ni za izpustiti. Če bo sreča mila in bom izžrebana, potem bi imela knjigico v "starinski" barvi, tako z žepki kamor bi lahko vtaknila stare spomine.

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  24. Čestitam, čestitam. Tudi za knjigico se grebem, pa ne za to, ker ne bi imela nobene, ampak zato, ker zbiram vse izdelke, ki jih dobim od vas blogeric. Nataja zanimiva zbirka, ki se že prišteva k mojim neprecenljivim zakladom. In ker je to njen namen, bi si v primeru, da bi bila izžrebana želim knjigico, ki je popolnoma plod tvoje domišljije. Le ta tako čudovito deluje, da ne potrebuješ mojih usmeritev!

    OdgovoriIzbriši
  25. ko sem ravno sklenila, da se ne bom več fočkala za bonbončke in darilca, ker nimam sreče...pa vidim tvojo objavo:)

    grebem se ne, samo v vrsto se postavim, če se me slučajno pa 1x usmili sreča:)

    ostalo prepustim tebi...sej veš, da z roza pri meni ne fališ;)

    OdgovoriIzbriši
  26. Le kdo ne bi imel kakšne tvoje nadvse lušne knjigice?
    In če si res lahko zmišljujem, moje barve so zelena, oranžna, vijola :).
    Načeloma pa mi je čisto vseeno kakšne barve je, do sedaj so mi bile vse tvoje knjigice všeč, od prve do zadnje!

    OdgovoriIzbriši
  27. Tvoj bonbonček je pa tako sladek,da se ga ne da spregledat in se je res treba grebsti zanj. Knjigica je pa lahko takšna, kot si jo sama zamisliš, saj so vse, ki jih narediš prelepe, pa z listi bi jo imela. Lep teden ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  28. Se ne grebem, ker enostavno nimam prostora za take krasote (saj veš, da reduciram vse, kar zavzema prostor, a ne?), ampak izkoriščam priliko za pohvale... Tvojim idejam, tvojim izvedbam, predvsem pa tvoji natančnosti!
    Na novih 50 tisočk in še kakšno za povrh!

    (če bi me slučajno vseeno želela uvrstiti v boben, pa knjigico izdelaj čisto tako, kot je tebi všeč, kiči po tvoje, in jo pokloni eni od pupc, ki so si tako izbrale ;) tudi z mojimi željami, da ji bo dolgo lepo služila)

    OdgovoriIzbriši
  29. živjo :)

    tvoj blog redno pregledujem in moram reči, da sem navdušena nad tvojimi izdelki (še posebno so mi padli v oči copatki, ki si jih objavila nekaj postov nazaj). Te knjigice pa so res čudovite! Če bi se me sreča usmilila in bi zmagala v tvojem bombončku, bi želela imeti knjigico v barvi sivke in kombinirano s temno zeleno. Notri naj bo prostor za zapiske in pa kakšno fotko.
    Lepo se mej :)

    ps: pa čestitke za 50 000 obiskov.

    OdgovoriIzbriši
  30. Še jaz bi se postavila v vrsto za knjigico.
    Izbor barv bi prepustila kar tebi, ker itak napraviš vsako kombinacijo všečno. Bi pa imela tako univerzalno knjigico, s par mapicami in par lističi. :)
    Pa čestitke za 50 000 obiskov!

    OdgovoriIzbriši
  31. Tale priložnost, pa ni za spustit, z veseljem bi postala lastnica tvoje kjuti knjigice, zato se mečem v žakelj za žreb.
    Hmmm, moje barve... črno-bela kombinacija, čeprav bi se morda pustila presenetit čisto tvoji izbiri.

    OdgovoriIzbriši
  32. Čestitke za hitri števec! :):) Valjda se grebem za knjigico. Moja je lahko v kakršnikoli barvi in za fotke. :)

    OdgovoriIzbriši
  33. Ohoo, kakšna vrsta za čestitke. Pa naj bodo moje bolj pri repu. Pravzaprav ne, želim ti, da bi bile moje čestitke na koncu nekje na sredini, ker bi to pomenilo še veliko obiskov in še veliko komentarjev!

    OdgovoriIzbriši
  34. Čestitke za števec! Najprej eno vprašanje. Saj mi ne bereš misli? Že en od novega leta si ponavljam - naredi knjigico za slikice od tamalega, naredi knjigico ;) Tako da moram sodelovati. Barve? Vesele, živahne, rumena, modra, oranžna, zelena... Sedaj pa moooočno držim pesti!

    OdgovoriIzbriši
  35. tudi jaz se grebem za knjigico=))
    najbolj bi mi ustrezala takšna v beli-turkizno-rajvi barvi. pa za pisat da si bom lahko beležila nove ideje=)

    OdgovoriIzbriši
  36. Za knjigico se pa jest tud grebem,čeprav tudi brez nagradice rada pogledam tvoj blog.
    Ker si mojstrica papirja se prepuščam tvoji izbiri barv in dizajna,notri bi pa ...............,vseeno kaj ,ker take knjigice itak ne uporabljaš, ampak jo očuduješ.....!!

    OdgovoriIzbriši
  37. U knjigica. Js bi tud imela!!!
    Imela pa bi majhno knjigico za zapiske- bež barve, bolj naravnega in starinskega videza.
    Upam, da bom jaz srečnica.

    Pa čestitam za 50.000!!! ;)

    OdgovoriIzbriši
  38. Čestitke za 50 tisočko!!!
    Občudujem tvoje knjigice in upam, da bom dobila priložnost in si ogledovala čisto od blizu ;) Imela bi jo za fotografije (ker našega malega fanta fuuul slikamo) in sicer v sončnih živih barvah - rumena in zelena. Če želiš, lahko še kakšno barvo dodaš :)

    OdgovoriIzbriši
  39. Ojej, tolkrat pogledam h tebi, da tega pa res ne smem spustit :) Čestitke za 50ko!
    Knjigico bi mela v živih barvah, takih otroško razigranih, ker bi bla za oba moja mulčka. Pa kombinacija mapic, okrašenih strani in listov bi mi bla kjut... Zdej pa stiskam pesti :))

    OdgovoriIzbriši
  40. čestitke za število objav.
    če pa se slučajno zgodi da mi bo sreča nakolonjena so moje barve "vsi rjevi odtenki" vse ostalo pa prepuščam tebi

    OdgovoriIzbriši
  41. ja... jst bi eno lepo skicirko... bele listke... v kombinaciji z vijolčno barvo... všeč mi je če ima na platnicah žepek za zataknit kakšne listke :).. hvala, hvala že vnaprej

    OdgovoriIzbriši
  42. Se nič ne grebem za knjigico (pač na žrebih nikoli nimam sreče), ti pa čestitam za prav zelo lep obisk na tvojem blogu! Res se radi vačamo k tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  43. Oooo, 50000 je pa taaaakoooo velika številka! Čestitam!

    Seveda se grebem za knjigico za zapiske. Je pa povsem vseeno, kakšne barve (bo :-p ) bi bila :)

    OdgovoriIzbriši
  44. Uh še en krasen bonbonček, za katerega se morAm grebst :)
    Jasno, da smo ti "naklikale" čez 50.000 ogledov, če pa izpod tvojih prstov nastanejo sami čudoviti izdelki in jih je pač treba zmeraj natančno "prečikirat". Včasih kakšnega tudi po 3x :)

    No, če mi sreča in žreb namenita tale bonbonček, bi imela kombinacijo žepkov za slikice in zapiske, barva - bordo rdeča in rjava kombinacija :)


    zdej grem pa stiskat pesti :)

    OdgovoriIzbriši
  45. No, če že berem ta blog, včasih kakšen komentar napišem, bi bila pa smešna, če se ne bi še za bombonček potegovala. Ne bom nič napisala, kakšne barve so mi všeč, ker še v življenju nisem nič na žrebih dobila, ne na loteriji, madona, še na 3x3 ne, ko je bil moderen - ko so ti za listek, s katerim nisi zadel niti ene številke, le-tega zamenjali, sem jaz imela pocahnano eno številko, tako da niti zamenjave nisem dobila.... No, pa da ne jinxnem!

    Čestitke ob preko 50.000 obisku!!!

    OdgovoriIzbriši
  46. ojoj.. koliko objav, tud jaz se postavljam v vrsto, pa močno močno upam, da bom tudi izžrebana, če ne se ne bi niti v vrsto postavila, upanje je res nekaj vredno, vse tvoje knjigice so čudovite, tko da se ne bi nobene branila, včasih se moramo v življenju prilagoditi, tudi če nam kaj posebno ni všeč.. nak, se ne bom zmrdovala ob barvi knjigice.. lep topel pozdravček I.

    OdgovoriIzbriši
  47. se greeebeeemmm.....
    barve?....vseeno mi je :-))...sem čist prilagodljiva :-)
    naj bo čist po tvojem okusu :-)

    pa še čestitke za tako velik obisk :-)

    OdgovoriIzbriši
  48. Kljub temu, da se čisto nova v svetu blogerjev, čestitkanja in ustvarjanja s papirjem, se preprosto moram zagrebsti za tale bonbonček.

    Barve pa...hm, vse so mi všeč... najbolj morda različni odtenki zelene...Oblika...za slikice, kakšen napisek poleg...

    Joj, kar slabo vest imam ob tem zmišljevanju kaj in kako bi imela...Pravzaprav bi bila vesela parih listov, sklamfanih skupaj :-)

    Hvala za priložnost sodelovanja in čestitke za več kot odličen blog!

    OdgovoriIzbriši
  49. Čestitke! Se sploh ne čudim, da si dosegla že tako veliko številko ogledov, kajti tvoji izdelki so naravnost čudoviti!


    Kaj bi jaz imela? Mapico za fotografije! Barve? To pa prepuščam tebi, ker čisto zaupam v tvojo izbiro, ker vem da je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  50. Ja, seveda se bom jaz tudi zagrebla za tole knjigico.

    Seveda pa še čestitke, za tako veliko število obiskov na blogu! Glede na tvoje izdelke se ji sploh ne čudim ;)

    Moja knjigica bi bila zelo lepa, če bi bila v roza rjavih barvah z mapico za fotke :D

    OdgovoriIzbriši
  51. Tudi jaz bi knjigico. Sploh tako lepo, kot jo znaš naredit ti. Pa recimo rjavo, z roza in ne premočno zelenimi dodatki. Tako, da lahko notri vstavim razne zapiske.

    Pa čestitke za toliko obiskov :)

    OdgovoriIzbriši
  52. Jaz sem tudi tvoj zvesti občudovalec in se z veseljem postavljam v vrsto. Nimam nobenih želja, meni so tvoje knjigice všeč točno takšne, kot jih skombiniraš. Tako, da samo držim pesti..zase!

    OdgovoriIzbriši
  53. Vse tvoje knjigice so mojstrovina, tko da si niti ne bi upala bit zbirčna pri barvah :) imela bi jo pa v vsakem primeru :)

    OdgovoriIzbriši
  54. Sem pa res nemarna!!!
    Trdno prepričana, da sem ti že davno čestitala ob takšni lepi številki obiskov na blogu. Pa očitno nisem, sem le hotela, nameravala. Vedno rada pridem k tebi in tele tvoje zadnje knjigice in mini albumčki so prav fenomenalni. Nisem prav nič izbirčna , ne barvno in ne kako in za kakšen namen.

    Še naprej ti želim tako pisan in obiskan blog.

    OdgovoriIzbriši
  55. Pa to ni res, preden jest kej vidim je že tooooooolk komentarjev. Torej, če pade sreča na mene bi mela tako knjigico s praznimi listi , barve vse razen rozike hahahaha

    OdgovoriIzbriši
  56. Danes moj prvi pozdrav. Večkrat rada pogledam tvoj blog (čeprav sama nisem blogerka, a si v glavi predem idejo, da bi to postala) in vzdihujem nad vsemi krasnimi izdelki (in sanjam, kako bi bilo fajn kaj takega pridelat).
    Priznam, da zadnje čase vse bolj vestno uporabljam take in drugačne listke, kamor si zapisujem, kaj vse moram naredit (in počasi kljukam)...tako, da - če sem kandidatka za knjigico, bo kakršnakoli dobila prostor v moji torbici, na delovni mizi v službi in doma, na kavi s prijateljicami, na pošti....
    Veliko lepega še naprej!
    Melita ;-)

    OdgovoriIzbriši
  57. No, se bom pa še jaz malo zagrebla:) Če se že lih vsi. Vsakič pogledam na tvoj blog in pričakujem kaj novega;) Danes pa vidim bombonček in to veliiik (to leti na obiske) - Čestitke!:)

    Jaz bi barve tudi bolj pastelne kakšne zelene odtenke skupaj z svetlo modro ali kaj takega.
    In notri listke za beleženje ali kaj takega:) Vedno je dobro, da si zapišemo kaj rabimo:)

    Lep večer še naprej:)

    OdgovoriIzbriši
  58. Joj, skoraj bi zamudila tvoj bombonček! No pa saj nimam pretirane sreče pri žrebih :)

    Čestitke za tako veliko obiskov!

    Moji najljubši barvi sta roza in pa zelena. Raje bi imela knjigico v stilu mapic za fotografije ali pa nekaj podobnega :)

    lp, Katja P.

    OdgovoriIzbriši
  59. OK, po dolgem času se priklopim zraven :) Čestitke še z moje strani, na tvoj blog je vedno užitek klikniti. Če bi mi bil žreb naklonjen, imam raje listke, ostalo pa prepuščam tebi. Tvoj stil mi je tako ali tako všeč :)

    OdgovoriIzbriši

Vaši komentarji mi polepšajo dan. Hvala :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...